Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
K2 hromadné přidávání tagů - problém
29. led 2013 17:35 #103139
Na čistou instalaci Joomly2.5.8 jsem si pro testování na localhostu nainstaloval nejnovější K2. V momentě kdy chci přidat najednou více tagů mám ale problém. V návodě se píše stiskněte po každém tagu enter nebo oddělujte tagy čárkou (comma), enter funguje, ale čárka ne. Pokud zadám "tag1", "tag2", "tag3" a stisknu entr tak ve finále dostanu jeden tag "tag1 , tag2 , tag3" což nechci pochopitelně. Nefunguje ani když dám mezeru hned za tag, nefunguje ani oddělovač svislou čarou.
Nevíte prosím někdo jak na to? Mimochodem, zjistil jsem, že K2 rozšíří vyhledávání Joomly tak, že umí pak vyhledávát podle tagů v K2, což je přesně co potřebuju, už jen překonat ty tagy a doufat, že se nevyskytne další problém jako s Cobaltem..
Nevíte prosím někdo jak na to? Mimochodem, zjistil jsem, že K2 rozšíří vyhledávání Joomly tak, že umí pak vyhledávát podle tagů v K2, což je přesně co potřebuju, už jen překonat ty tagy a doufat, že se nevyskytne další problém jako s Cobaltem..
29. led 2013 17:49 - 29. led 2013 17:58 #103140
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
getk2.org/community/New-to-K2-Ask-here-first/14111-Tag-Problem
Tady je asi řešení. Teď je ale problém, že jsem přidal najednou nějaké 2000 tagů a asi se to neuloží, furt pracuje, pracuje..
EDIT: tak oddělení čárkou nefunguje. Oddělené tagy čárkou to stejně prdne do jednoho tagu
Tady je asi řešení. Teď je ale problém, že jsem přidal najednou nějaké 2000 tagů a asi se to neuloží, furt pracuje, pracuje..
EDIT: tak oddělení čárkou nefunguje. Oddělené tagy čárkou to stejně prdne do jednoho tagu
29. led 2013 18:01 #103141
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
chtel bych videt clanek, ktery ma 2000 tagu (smysluplnych)
Joomla! pro každého
29. led 2013 18:41 #103144
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
K2 chci využít jako knihovnu. Knihy pojednávají převážně o zvířatech a chtěl jsem udělat vyhledávání podle zvířat. Tedy zadám název zvířete (tagu) a ono to najde knihy, ve kterých se o zvířeti píše. Tag = zvíře. Proto tak vysoká čísla.