Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Tabulka redirect_links v databázi.Mohu ji vymazat?
29. led 2013 15:54 #103132
Zdravím,
díval jsem se do databáze a zjistil jsem, že jedna z tabulek redirect_links je dost veliká. Mohu ji vymazat, resp. její obsah? A co tabulky finder_terms a finder_links_terms? Mohu je taky vymazat/odstranit?
Díky za pomoc.
díval jsem se do databáze a zjistil jsem, že jedna z tabulek redirect_links je dost veliká. Mohu ji vymazat, resp. její obsah? A co tabulky finder_terms a finder_links_terms? Mohu je taky vymazat/odstranit?
Díky za pomoc.
29. led 2013 16:00 #103134
Odpověď od Ian
Začátečník
Tak tabulky finder_terms a finder_links_terms jsem už vyčistil.
Teď ještě ta redirect_links. Netuším, jestli ji mohu jednoduše třeba v phpMyAdminu smazat nebo alespoň odstranit její obsah....
Teď ještě ta redirect_links. Netuším, jestli ji mohu jednoduše třeba v phpMyAdminu smazat nebo alespoň odstranit její obsah....
29. led 2013 16:27 #103135
Odpověď od Ian
Začátečník
Odpovím si opět sám Tabulku redirect_links jsem vyprázdnil a zatím web běží dál
29. led 2013 16:35 #103136
Odpověď od Cony
Moderátor
Nemažte jí, je to tabulka komponenty Přesměrování, která je obsažena již v základu Joomly. Jsou v ní uvedeny přesměrování, pokud jste žádná v administraci nezadával, je to seznam 404 stránek, a tabulka se Vám plní automaticky, když někdo zadá adresu končící na stránce 404 - nenalezeno. Logování bohužel v pluginu vypnout nelze.
29. led 2013 23:27 #103153
Odpověď od JR
Začátečník
Jenom to úžasně zvětšuje databázi...jinak je to k "prdu"
31. led 2013 10:04 #103193
Odpověď od Ian
Začátečník
Jak jsem psal, tabulku jsem nesmazal, pouze ji kompletně vyčistil. Web jede dál a nevím, zda se mi to jen nezdá, ale i trochu rychleji