Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Yootheme, ZOO a zobrazení článků.

23. led 2013 15:44 #102727
Yootheme, ZOO a zobrazení článků. od Víťa
Začátečník
Dobrý den,
prosím, můžete mi poradit, jak docílit zobrazení článků na Úvodní straně Yootheme? ZOO jsem si nastavil pomocí Fenrisových návodů ( díky za ně, bez nich bych byl asi ztracen). Takže v článcích se mi zobrazí úvodník a po kliknutí "Číst dále" celý článek. Toto samé bych chtěl docílit právě na Úvodní straně tak, jak to má sám Fenris, nebo Kopeček.
Laboruji s tím již delší dobu. Zkoušel jsem to pomocí ZOO modulů, ale nikdy jsem nedosáhl kýžený efekt. Hlavní nastavení šablony bych měl mít v pořádku. Úvodní stránka je nastavena jako Články-hlavní články. Přiřazení ZOO-Hlavní strana také nic neřeší, nebo jsem aspoň na nic nepřišel. Čím víc pročítám forum toto i jiné, tím víc jsem z toho jelen...

23. led 2013 15:47 #102728
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
O jakou sablonu od Yootheme se jedna? Link na web?

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

23. led 2013 15:59 - 23. led 2013 16:00 #102731
Odpověď od Víťa
Začátečník
CC-Bohemia , Yootheme Cloud

23. led 2013 17:58 #102738
Odpověď od Karri
Návštěvník
Drobné upřesnění - na titulní stránce nemám jako položku nabídky přiřazeno ZOO, ZOO položky jsou zde zobrazeny pomocí modulu ZOO Item, který je trochu přepsán :)

Pokud chcete na titulní stránce mít ZOO, musíte jako položku nabídky vybrat ZOO - Titulní stránka, v parametrech vybrat příslušnou aplikaci a pozor, nezapomeňte, že u položek, které chcete mít na titulní stránce aplikace, musíte titulní stránku zaškrtnout v nastavení položky.

23. led 2013 18:21 #102739
Odpověď od Víťa
Začátečník
Nastaveno: Úvod - ZOO Titulní stránka, Paramatry / Aplikace* - Články, Položka - Úvodní stránka - ANO ...
Ale pořád se mi nic nezobrazuje. Toto jsem už zkoušel dříve... Škoda, že upravený ZOO-Item nemáte ve Fenrislabu :), okamžitě bych jej zakoupil.

23. led 2013 18:35 #102741
Odpověď od Karri
Návštěvník
A máte v šabloně pro titulní stránku povoleno zobrazení výstupu komponenty?
Šablona >> Profiles >> Frontpage >> Content >> System Output >> Yes

Ten modul není nic extra, prostě jsem v jednom ze vzhledů upravil HTML kód a přidal patřičné CSS styly, aby to vypadalo, jako výpis článků z komponenty.