Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

J2.5 + VM2 a ACE Sef

22. led 2013 20:15 #102655
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
s sh404sef nesouhlasim, ale je pravda, ze jej nyni pouzivam jen na j1.5.x s VM 1.1.x + par dalsima rozsirenima
- namam s VM jediny problem, produkty i kategorie maji presne url tak, jak ocekavam a chci
- par veci mam natvrdo s vlastnim aliasem
- zpomaleni asi nejake je (zakonite musi byt), ale nepozoruji ho, prijde mi, ze eshop s 2500 polozkami jede pomerne svizne na to, ze je na beznem hostingu

bud mam takove stesti, ze nemam problem, nebo je chyba jinde ;-)

Joomla! pro každého

22. led 2013 20:15 #102656
Odpověď od Bart
Moderátor
Nepopsal :cheer: . Podporu jsem nikdy nepotřeboval, vždy jsem to zkoušel tak dlouho dokud to nešlo :).

Pokud by byl někdo ochotný mi pomoci :cheer: s sh404SEF a nastavit mi ho (nebo aspoň říci kde mám problém) byl bych rád. On není úplně tak špatný (možná jsem to přehnal :) ), ale fakt si dělá co chce ať dělám co dělám. Linky v požadovaném tvaru negeruje. JoomSEF se aspoň o to snaží (nebo aspoň blíží). To platí i o META.
Přitom by sh404SEF měl mít nativní podporu EasyBlog :(

22. led 2013 20:39 #102661
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
taky si na shčko nemusim stěžovat. jen je mi bližší to ACE, když ještě fungovalo. Bohužel, já sjem ten poslední, co tu může radit. EaseBlog jsem nezkoušel. Je dost drahý a doposud jsem nepřišel na to, k čemu by se mi hodil . . .

04. úno 2013 20:41 - 04. úno 2013 20:46 #103479
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Takže mi to nedalo a MijoSEF jsem zakoupil. Vše vypadá dobře a funkčně, jen mě trápí jedna věc. Nezobrazuje se mi verze komponenty, ani žádného rozšíření. A občas mívám problém uložit něco v administraci. Tváří se, že to nejde uložit, ale fakticky se to projeví až pro promazání kešky. Ovšem ty verze mě rozčilují. Zkusil jsem to i na jiném hostingu a dělá to taky. Snad to podpora brzy vyřeší, abych byl klidnější :)

Vyjádření z podopory MijoSEF:
Code:
Dear Martin, The version and plugins are the same, it seems that your server does not allow you get data from other sites remotely.

04. úno 2013 20:57 #103483
Odpověď od Bart
Moderátor
Zrovna dneska jsem narazil na stejný problém, když jsem testoval free verzi MijoSEF. Aspoň vím, že nejsem jediný, kdo našel stejný problém, takže to není chyba jen u mě. Navíc pokud jsem si všiml dobře, tak to nehlásí ani verze zásuvných pluginů nebo to, že jsou dostupné ke stažení.. V AceSEF tato volba dříve byla...teď tam nesvítí nic - jen objednat plugin (jeho vytvoření...).

05. úno 2013 00:22 #103496
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
přesně. myslel jsem, že je to nějaká chybka ve free verzi, tak jsem koupil placenou variantu a moc jsem si nepomohl.