Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
J2.5 + VM2 a ACE Sef
22. led 2013 19:39 #102648
Dobrý večer. Mám jednu otázečku. podařilo se vám někomu v posledních měsících rozběhat tuto kombinaci? Připadá mi, že ACE Sef už neumí nic pořádně. Mám tam předplatné, ale psolední dobou ho nemůžu používat
22. led 2013 19:43 - 22. led 2013 19:45 #102649
Odpověď od Bart
Moderátor
Máte naprostou pravdu, poslední dobou to s ním vypadá víc a víc hůře. Mě odstřelil celý web (cca před tři čtvrtě rokem). Od té doby ho už nepoužívám.
Jak je to vlastně s AceSEF? Všiml jsem (již dříve), že vzniklo další rozšíření pro SEF, skoro totožné s AceSEF. Na JED ho najdete pod názvem MijoSEF. Já měl za to, že AceSEF končí.
Jak je to vlastně s AceSEF? Všiml jsem (již dříve), že vzniklo další rozšíření pro SEF, skoro totožné s AceSEF. Na JED ho najdete pod názvem MijoSEF. Já měl za to, že AceSEF končí.
22. led 2013 19:52 #102650
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
tipuju že se vedení rozhádalo, rozdělilo a teď tu máme dva totožné paskvily s různými názvy. je ale fakt, že to odpovídá i časově. Co to začalo blbnout, tak existuje Mijo. jakoby ten člověk, co to uměl programovat odešel
Já ACEsef miloval kvůli variabilitě nastavení. Měli to hodně vymakané. Teď používám SHčko a to je pravý opak. Tam nenastavím téměř nic (myslím u VM).
PS: jdu zkusit trial na to mijo . . . zjistit, jestli mám pravdu
Já ACEsef miloval kvůli variabilitě nastavení. Měli to hodně vymakané. Teď používám SHčko a to je pravý opak. Tam nenastavím téměř nic (myslím u VM).
PS: jdu zkusit trial na to mijo . . . zjistit, jestli mám pravdu
22. led 2013 20:01 #102651
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
něco z jejch webu:
Our team is inside the Joomla world since 2007. In 2009, we retired from all our doings (SEO, Web Design etc.) to devote all of our time in Joomla Extension Development. Later in 2012 we dissolved the partnership with the company that we founded in 2009 and created a brand new company named as Mijosoft.
takže to asi fakt bude tak, jak jsem říkal!
Our team is inside the Joomla world since 2007. In 2009, we retired from all our doings (SEO, Web Design etc.) to devote all of our time in Joomla Extension Development. Later in 2012 we dissolved the partnership with the company that we founded in 2009 and created a brand new company named as Mijosoft.
takže to asi fakt bude tak, jak jsem říkal!
22. led 2013 20:03 #102652
Odpověď od Bart
Moderátor
Já jsem nedávno zkoušel úplně všechny SEF. AceSEF, MijoSEF, sh404SEF i JoomSEF. Potřeboval jsem kvalitní SEF url pro svůj web, především pro rozšíření EasyBlog.
AceSEF i MijoSEF jsem zkoušel ve verzi free. Přišli úplně totožné. AceSEF byl dříve velmi skvělý projekt, nemohl jsem ho vynachválit, dokud mi nezničil web.
S tvrzenío sh404SEF souhlasím, ať dělám co dělám, ať vše zaškrtnu nebo vše odškrtnu, promažu cache, dělá si to co chce a hazí to nejdebilnější linky. Navíc je to tak nepřehledné rozšíření a velké rozšíření, že nejsem schopen ho nějak ovládat a porozumět mu. Je to velké dělo a razantně zpomaluje web.
JoomSEF mi přišel jako nepřijatelnější, bez pluginů ale moc nejede. Navíc Pro verze je asi lepší.
AceSEF i MijoSEF jsem zkoušel ve verzi free. Přišli úplně totožné. AceSEF byl dříve velmi skvělý projekt, nemohl jsem ho vynachválit, dokud mi nezničil web.
S tvrzenío sh404SEF souhlasím, ať dělám co dělám, ať vše zaškrtnu nebo vše odškrtnu, promažu cache, dělá si to co chce a hazí to nejdebilnější linky. Navíc je to tak nepřehledné rozšíření a velké rozšíření, že nejsem schopen ho nějak ovládat a porozumět mu. Je to velké dělo a razantně zpomaluje web.
JoomSEF mi přišel jako nepřijatelnější, bez pluginů ale moc nejede. Navíc Pro verze je asi lepší.
22. led 2013 20:08 #102653
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
a nepopsal jste teď náhodou naopak SH a JoomSEF?
Já mám totiž o Sh404sef opačný názor. Pár základních věcí a tím to končí. A přijde mi, že web zpomaluje nejmíň. a po zkušenostech s ARTIO VM Invoice a jejich supportu už nechcu nic od této firmy raději ani zkoušet
Já mám totiž o Sh404sef opačný názor. Pár základních věcí a tím to končí. A přijde mi, že web zpomaluje nejmíň. a po zkušenostech s ARTIO VM Invoice a jejich supportu už nechcu nic od této firmy raději ani zkoušet