Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vyhladavanie z databazy uzivatelov.
22. led 2013 17:05 #102624
Zdravim. Chcel by som poradit najlepsiu moznost, co pouzit pri vyhladavani z databazy uzivatelov, ktori si na mojom webe vytvoria konto a naopak, co pouzit pre vytvorenie vlastneho formulara pre uzivatelov, aby zadavali udaje, ktore budu potom navstevnici webu zadavat cez filtre pri vyhladavani uzivatelov. Mam zaujem spropagovat jeden segment. Chcem na stranku prilakat ludi, ktori sa tymto segmentom zaoberaju a chcem, aby sa zaregistrovali. Po vlozeni udajov ako mnozstvo podsegmentov, moznost priameho predaja, kvalita, kraj, okres, obec atd. by si mohli navstevnici webu zistit najblizsieho predajsu daneho segmentu. Dufam, ze je to jasne. Kludne to mozu byt aj platene rozsirenia.
22. led 2013 17:21 #102627
Odpověď od Cony
Moderátor
Myslím že pro tento typ funkcinality budete potřebovat nějaké "Social" rozšíření - např. CommunityBuilder, nebo JomSocial jsou hodně používané...
22. led 2013 18:22 #102639
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
ano, z obecneho zadani vychazi nejlepe tyto dva kousky, ale pozor, kazdy je trochu k necemu jinemu
spise se tedy prikladanim k CB
pokud napisete konkretni zadani, tak treba nakonec vyjde jako vhodne spise neco jineho, ale takto za me ten CB
spise se tedy prikladanim k CB
pokud napisete konkretni zadani, tak treba nakonec vyjde jako vhodne spise neco jineho, ale takto za me ten CB
Joomla! pro každého
22. led 2013 18:26 - 22. led 2013 18:27 #102640
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Ide o web, ktory zdruzi na jednom mieste vcelarov. Aby nemuseli predavat med spracovatelom, ale aby si kazdy nasiel na tomto webe v okoli najblizsieho vcelara a bral priamo od neho med. Bola by to taka mapa vsetkych vcelarov na Slovensku, ale kazdy vcelar by mal aj vlastny popis, ako napr. ake druhotne vyrobky okrem medu predava atd. No ale malo by to podporovat bud slovencinu alebo cestinu.
22. led 2013 20:24 #102659
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
tak na toto neni treba dle me zadne z tech dvou rozsireni viz vyse
na to staci napr phocamaps se spendliky, kde ktery vcerlar sidli + nejake info o nem ci proklik na dany clanek o nem
na mape si najdu jednoduse toho, kdo je nejblize, nez neco filtrovat z poli
CB mi na toto prijde zbytecne moc robustni
na to staci napr phocamaps se spendliky, kde ktery vcerlar sidli + nejake info o nem ci proklik na dany clanek o nem
na mape si najdu jednoduse toho, kdo je nejblize, nez neco filtrovat z poli
CB mi na toto prijde zbytecne moc robustni
Joomla! pro každého