Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Cobalt 7 - nezobrazuje se výpis kategorie v IE 8
22. led 2013 10:27 #102580
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Ne, nepomůže.
Psal jsem:
(příspěvek č.) #102552 k řešení taky nevede, měl by poradit JS znalý.
Psal jsem:
(příspěvek č.) #102552 k řešení taky nevede, měl by poradit JS znalý.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
22. led 2013 10:46 #102585
Odpověď od Cony
Moderátor
Mám jen IE9, takže to bohužel nejsem schopen odzkoušet, ale asi bych to vytváření TextBox uzavřel do události domready, tedy
myslím, že jsem někde zahlédl, že chyba vzniká když prvek upravuje sám sebe a není ještě celý nahrán. Ten kód bude někde v šabloně, pluginu, nebo něčem co se stará o ten textbox. Bude asi zamotanější - s nějakým php.
Každopádně, pokud je to kód přímo z Cobalt 7 - upozornil bych výrobce, je to poměrně zásadní chyba, třeba Vám pomůže on.
Code:
window.addEvent('domready',function() {
var t11187 = new TextboxList('tags', {
...
t11187.plugins['autocomplete'].setValues(r11187);
});
Každopádně, pokud je to kód přímo z Cobalt 7 - upozornil bych výrobce, je to poměrně zásadní chyba, třeba Vám pomůže on.
22. led 2013 10:51 #102587
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
mmnt, vyzkouším, (zkoušky lze provádět i na lokální (offline) verzi stránky)
22. led 2013 10:54 - 22. led 2013 10:55 #102588
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Vím, sám testuju a kutím na localhostu, kde mám mirror stránek, abych si to nerozes.al na webiku. Problém je ten, že v práci nemám k dispozici plnohodnotné pc, ale jen terminál.
Tvůrce bych upozornil, ale s mou chabou angličtinou by se ho to mohlo ještě dotknout
EDIT: na foru tvůrce jsem hledal radu, ale bohužel jsem našel pár podobných problémů, ale nic relevantního
Tvůrce bych upozornil, ale s mou chabou angličtinou by se ho to mohlo ještě dotknout
EDIT: na foru tvůrce jsem hledal radu, ale bohužel jsem našel pár podobných problémů, ale nic relevantního
22. led 2013 11:09 - 22. led 2013 11:15 #102589
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
imho 1: tam nějaké podobné 'domready' události jsou...
imho 2: na "lepší" cestě k pozitivnímu výsledku je fakt, že ty TextboxList jsou na použité stránce dva
s jednim by imho nebyl problém, nebo by se museli jmenovat jinak ...
+ dodatek: asi budu brát zpět ... druhá domněnka není správná...
imho 2: na "lepší" cestě k pozitivnímu výsledku je fakt, že ty TextboxList jsou na použité stránce dva
s jednim by imho nebyl problém, nebo by se museli jmenovat jinak ...
+ dodatek: asi budu brát zpět ... druhá domněnka není správná...