Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

ACE Polls - částečně nefunkční SK překlad

21. led 2013 15:38 #102499
ACE Polls - částečně nefunkční SK překlad od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
Ahoj,
měl bych dotaz...vytvořil jsem na základě Fenrisova překladu SK verzi...nahrál jí na web, většina je přeložená, ale v modulu to pořád ukazuje VOTE a VIEW DETAILS

viz www.muscle-fitness.cz - tam je správně jazyk
ale na www.muscle-fitness.sk - se v modulu nesprávně zobrazují ty dva stringy, přestože jsou přeložené

a ještě se chci zeptat jestli se dá nastavit tvar datumu ?
když si rozkliknu podrobnosti ankety...tak se nyní zobrazuje Začátek hlasování : 2013-01-07 09:51:26
aby tam byl tvar 01.07.2013 09:51:26

Díky za pomoc

21. led 2013 16:09 #102500
Odpověď od Víťa
Začátečník
Ahoj,
možná úplně hloupá odpověď, ale stalo se mi už nevím u čeho, že čeština byla trošku starší (na jinou verzi) a porovnáním jazykových souborů jsem zjistil, že je tam trochu jiné pojmenování cesty. Pak už jsem si češtinu lehce doupravil a srovnal s verzí AJ.

21. led 2013 16:10 - 21. led 2013 16:11 #102501
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Máte přeložené výrazy:
MOD_ACEPOLLS_VOTE="Vote"
MOD_ACEPOLLS_VIEW_DETAILS="View details"

v cs-CZ.mod_acepolls.ini
?

Zkoušel jste nastavit jiný formát (datum) v nastavení ankety?

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

21. led 2013 16:18 - 21. led 2013 16:20 #102502
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
čeština byla pro správnou verzi...takže co se týká cesty, tak tam bych problém neviděl...

ano...stringy jsou právě přeloženy správně :

sk-SK.mod_acepolls.ini
MOD_ACEPOLLS_VOTE="Hlasovať"
MOD_ACEPOLLS_VIEW_DETAILS="Ukázať podrobnosti"

cs-CZ.mod_acepolls.ini
MOD_ACEPOLLS_VOTE="Hlasovat"
MOD_ACEPOLLS_VIEW_DETAILS="Ukázat podrobnosti"

karel0 : to nastavení tvaru datumu právě nikde nevidim :( ... když zadávám novou anketu, tak je tam datum od kdy do kdy má být aktivní...ale tvar datumu tam měnit nemuzu :/

21. led 2013 18:58 - 21. led 2013 19:03 #102511
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
fishmaker, prozkoumej, proč teda "nežere" tvoje ini.

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

21. led 2013 19:26 - 21. led 2013 19:33 #102514
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Ohledně datumu bych navrhoval změnit v components/com_acepolls/views/polls/tmpl/default.php pomoci overrides (nakopírovat tento soubor do složky /templates/%tvoje%sablona%/html/com_acepolls/polls/ )
Code:
řádek 113: <?php //echo $this->poll->publish_up; /*toto je puvodni radek */ echo JHTML::_('date', $this->poll->publish_up, JText::_('DATE_FORMAT_LC2')); /* novy radek */ ?>

nebo v závislosti na globálních přednastavených formátech zobrazeni datumu v cs-CZ.ini:
DATE_FORMAT_LC....
docs.joomla.org/How_do_you_change_the_date_format%3F