Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
ACE Polls - částečně nefunkční SK překlad
21. led 2013 15:38 #102499
Ahoj,
měl bych dotaz...vytvořil jsem na základě Fenrisova překladu SK verzi...nahrál jí na web, většina je přeložená, ale v modulu to pořád ukazuje VOTE a VIEW DETAILS
viz www.muscle-fitness.cz - tam je správně jazyk
ale na www.muscle-fitness.sk - se v modulu nesprávně zobrazují ty dva stringy, přestože jsou přeložené
a ještě se chci zeptat jestli se dá nastavit tvar datumu ?
když si rozkliknu podrobnosti ankety...tak se nyní zobrazuje Začátek hlasování : 2013-01-07 09:51:26
aby tam byl tvar 01.07.2013 09:51:26
Díky za pomoc
měl bych dotaz...vytvořil jsem na základě Fenrisova překladu SK verzi...nahrál jí na web, většina je přeložená, ale v modulu to pořád ukazuje VOTE a VIEW DETAILS
viz www.muscle-fitness.cz - tam je správně jazyk
ale na www.muscle-fitness.sk - se v modulu nesprávně zobrazují ty dva stringy, přestože jsou přeložené
a ještě se chci zeptat jestli se dá nastavit tvar datumu ?
když si rozkliknu podrobnosti ankety...tak se nyní zobrazuje Začátek hlasování : 2013-01-07 09:51:26
aby tam byl tvar 01.07.2013 09:51:26
Díky za pomoc
21. led 2013 16:09 #102500
Odpověď od Víťa
Začátečník
Ahoj,
možná úplně hloupá odpověď, ale stalo se mi už nevím u čeho, že čeština byla trošku starší (na jinou verzi) a porovnáním jazykových souborů jsem zjistil, že je tam trochu jiné pojmenování cesty. Pak už jsem si češtinu lehce doupravil a srovnal s verzí AJ.
možná úplně hloupá odpověď, ale stalo se mi už nevím u čeho, že čeština byla trošku starší (na jinou verzi) a porovnáním jazykových souborů jsem zjistil, že je tam trochu jiné pojmenování cesty. Pak už jsem si češtinu lehce doupravil a srovnal s verzí AJ.
21. led 2013 16:10 - 21. led 2013 16:11 #102501
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Máte přeložené výrazy:
MOD_ACEPOLLS_VOTE="Vote"
MOD_ACEPOLLS_VIEW_DETAILS="View details"
v cs-CZ.mod_acepolls.ini
?
Zkoušel jste nastavit jiný formát (datum) v nastavení ankety?
MOD_ACEPOLLS_VOTE="Vote"
MOD_ACEPOLLS_VIEW_DETAILS="View details"
v cs-CZ.mod_acepolls.ini
?
Zkoušel jste nastavit jiný formát (datum) v nastavení ankety?
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
21. led 2013 16:18 - 21. led 2013 16:20 #102502
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
čeština byla pro správnou verzi...takže co se týká cesty, tak tam bych problém neviděl...
ano...stringy jsou právě přeloženy správně :
sk-SK.mod_acepolls.ini
MOD_ACEPOLLS_VOTE="Hlasovať"
MOD_ACEPOLLS_VIEW_DETAILS="Ukázať podrobnosti"
cs-CZ.mod_acepolls.ini
MOD_ACEPOLLS_VOTE="Hlasovat"
MOD_ACEPOLLS_VIEW_DETAILS="Ukázat podrobnosti"
karel0 : to nastavení tvaru datumu právě nikde nevidim ... když zadávám novou anketu, tak je tam datum od kdy do kdy má být aktivní...ale tvar datumu tam měnit nemuzu
ano...stringy jsou právě přeloženy správně :
sk-SK.mod_acepolls.ini
MOD_ACEPOLLS_VOTE="Hlasovať"
MOD_ACEPOLLS_VIEW_DETAILS="Ukázať podrobnosti"
cs-CZ.mod_acepolls.ini
MOD_ACEPOLLS_VOTE="Hlasovat"
MOD_ACEPOLLS_VIEW_DETAILS="Ukázat podrobnosti"
karel0 : to nastavení tvaru datumu právě nikde nevidim ... když zadávám novou anketu, tak je tam datum od kdy do kdy má být aktivní...ale tvar datumu tam měnit nemuzu
21. led 2013 18:58 - 21. led 2013 19:03 #102511
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
fishmaker, prozkoumej, proč teda "nežere" tvoje ini.
21. led 2013 19:26 - 21. led 2013 19:33 #102514
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Ohledně datumu bych navrhoval změnit v components/com_acepolls/views/polls/tmpl/default.php pomoci overrides (nakopírovat tento soubor do složky /templates/%tvoje%sablona%/html/com_acepolls/polls/ )
nebo v závislosti na globálních přednastavených formátech zobrazeni datumu v cs-CZ.ini:
DATE_FORMAT_LC....
docs.joomla.org/How_do_you_change_the_date_format%3F
Code:
řádek 113: <?php //echo $this->poll->publish_up; /*toto je puvodni radek */
echo JHTML::_('date', $this->poll->publish_up, JText::_('DATE_FORMAT_LC2')); /* novy radek */
?>
nebo v závislosti na globálních přednastavených formátech zobrazeni datumu v cs-CZ.ini:
DATE_FORMAT_LC....
docs.joomla.org/How_do_you_change_the_date_format%3F