Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Otagování článků, ověření duplicity....

20. led 2013 22:41 #102464
Otagování článků, ověření duplicity.... od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Stále k mému projektu knihovny.
Vize je taková, že jsem přes componentu či modul stvořil knihovnu k obrazu svému. Využil jsem Cobalt 7, což je CKK či jak se tomu nadává.
Teď bych rád vkládal knihy a pomocí tagů označil, o jakém zvířeti se v knize píše. To vše funguje, dokonce se dá podle tagů vyhledávat, takže potud parádička. Dokonce to podporuje hromadné přidávání tagů oddělených čárkama, což je naprosto vyhovující.

Problém přichází v momentě, kdy si uvědomíme, že k jedné knize je klidně 2500 tagů, což je fakt ranec. Navíc tagy, resp jednotlivé zvířata se v jednotlivých knihách opakují, což je i základ myšlenky knihovny. Problém je ten, že při vyhledávání dle tagu, mám nastaveno automatické doplňování tagu. No a pokud přidám tag několikrát, tak je tam zadán několikrát. Prostě se neověří jestli to není duplicita.

K nahlédnutí je to na teramagazin.cz/index.php/knihovna pokračujte výběrem kategorie knihy a poté více možností vyhledávání.

Moje otázka zní, je toto normální chování tagů?Případně, myslíte, že by bylo náročné doprogramovat aby se existence tagu ověřila, pokud již existuje v databázi, pouze by se spojil s knihou a neduplikoval by se?
Dokážete někdo odhadnout, na kolik by takové přeprogramování vyšlo? Můžete někdo přijít s konkrétní nabídkou?

Děkuji,
A.