Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Modal okno

17. led 2013 16:07 #102303
Modal okno od Martin Tomaško
Zabanovaný
Zdravím.

Potřeboval bych otevřít po kliknutí na odkaz modální okno, ale aby to okno nemělo načtenou šablonu. Třeba aby mělo bílé pozadí. Podařilo se mi vypnout v tomto okně všechny moduly, nicméně šablona zůstává.

U starších článků s videem se mi to povedlo (např. www.portalprovodaky.cz/index.php/cz/nase-cinnost/rok-2012 , zde odkaz Video u položky Nam Ou (Laos)). Použil jsem celý odkaz na toto modální okno, u kterého mi to funguje jak má, v novém článku, změnil jsem pouze cestu k obsahu článku a i přesto se šablona načte.

Poradí mi někdo, kde dělám chybu?

Děkuji.

Martin

17. led 2013 16:20 #102305
Odpověď od Cony
Moderátor
K odkazu, který okno otevírý přidejte parametr tmpl=component

17. led 2013 17:27 #102311
Odpověď od Martin Tomaško
Zabanovaný
No ten parametr tam mám a stejně je to se šablonou. A ten výše uvedený odkaz to má stejné a je to bez šablony.

Přikládám celý hypertextový odkaz, jestli je správně:

<a class="modal modal modal modal modal" href=" www.portalprovodaky.cz/index.php/cz/?opt...amp;catid=27:kontakt " rel="{handler: 'iframe' , size: {x:750, y:600}}" target="frame" title="Kliknutím přejdete na stránku s videem pro tuto akci." tmpl="component">Mycek

Proč je tam to modal 5x nevím, ale myslím si, že mi to tam natěpal editor Joomly. Nicméně funguje to (u toho odkazu na video z Laosu).

Vadné modal okno zde:

www.portalprovodaky.cz/index.php/cz/kalendar-akci

- na konci řádku kliknout na modrý nápis test.

To, že je obsah rozhozený zatím nevadí, odladím to, až budu mít hotové to modal okno. Nějak mi tam nejede "float=left".

17. led 2013 17:57 #102317
Odpověď od Cony
Moderátor
Ale ten parametr co jsem psal tam není. odkaz by měl správně být
Code:
...index.php/cz/?option=com_content&view=article&id=124:kontakty-mycek&catid=27:kontakt&tmpl=component

17. led 2013 18:17 #102320
Zabanovaný
No ten parametr tam byl, ale špatně jsem to pochopil a dal ho na konec odkazu. Už to jede, ještě se musím zbavit nadpisu "Článek" a je to OK. Děkuji za pomoc.

17. led 2013 20:23 - 17. led 2013 20:23 #102327
Zabanovaný
Nevíte někdo, jak odstraním ten nadpis "Články" v tom modálním okně?

Nějak se mi to nedaří.

Dík za radu.

Martin

www.portalprovodaky.cz/index.php/cz/nase...ortalu-pro-vodaky-cz

- zde kliknout na konci řádku na nápis Mycek