Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
K2 uvodny obrazok
15. led 2013 21:21 #102207
Neviete mi niekto poradit ako sa nastavuje uvodny uvodny ..alebo prezentacny ... resp ked kliknem na sekciu mam vo dvoch stlpcoch clanky a vsetky zacinaju textom , chcel by som aby tam bol maly obrazok ...
Napada pridavat to urcite na zaciatok clanku? ale neni moznost niekde ze kliknem ze tento obrazok bude uvodny ? ze by som tu moznost prehliadol?
dakujem
Napada pridavat to urcite na zaciatok clanku? ale neni moznost niekde ze kliknem ze tento obrazok bude uvodny ? ze by som tu moznost prehliadol?
dakujem
16. led 2013 16:56 #102244
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Sice jsem K2 viděl z rychlíku před rokem, ale úvodní obrázek se nahrával zvlášť (podobně jako teď Joomle) a určitě nebyl obsahem v textu článku. Podívejte se pořádně do nastavení článku do všech záložek, někde to tam bude.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
16. led 2013 19:15 #102247
Odpověď od Romanko
Začátečník
Bol som si aj ja isty ze to tam bude len asi to prehliadam , idem nato teda este raz
16. led 2013 19:49 #102248
Odpověď od Romanko
Začátečník
Uz mi nefunguje edit
Ale treba pridat obrazok ako Image items...a povolit zobrazovanie image items v kategoriach ..a zakazat v clankoch ..Troska divne sa to nastavuje ale funguje ..dik lock
Ale treba pridat obrazok ako Image items...a povolit zobrazovanie image items v kategoriach ..a zakazat v clankoch ..Troska divne sa to nastavuje ale funguje ..dik lock