Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Důležité Artio - VM Invoice - sleva v %

14. led 2013 11:17 #102136
Artio - VM Invoice - sleva v % od ma®vays
Návštěvník
Mám rychlý dotaz. Řešili jste někdo u této komponenty úpravu faktury tak, že přidáte slevu v % místo plně částky?
Instaloval jsme to jednomu klientovi a ten si včera stěžoval, že nemůže dát slevu v %, ale jen určitou částku. Což mi taky přijde dost "nešťastné". mohu jen přičíst, nebo odečíst pevnou částku. Kdybych mohl aspoň násobit, tak by to stačilo :(

Tak se chci zeptat, než mi za 14 dní z Artia odpoví, jestli jste se o to někdo zajímali. Děkuji

21. led 2013 18:09 #102508
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Takže, podpora v Artiu stále mlčí. Nezbývá nic jiného, než toto rozšíření raději nedoporučovat.
Dnes jsem přitom začal řešit další problém s touto kouzelnou komponentou a na jejich podpoře jsem našel jen par vláken na toto téma a jak jinak než bez odpovědí :(

21. led 2013 23:12 #102542
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Podpora Artio mlci vydycky. Dostat z nich odpoved na cokoli je zazrak. Ikdyz u placenych rozsireni je podpora povinnost, Artio je vyjimka, ti drzi bobrika mlceni.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

29. led 2013 21:51 #103148
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
tak pánové z Artia na mě serou, jak na placatý kámen. Asi chci moc, aby pole pro slevu v základu umělo procenta.

Nemáte náhodou někdo prosím nějakou lepší konkurenční komponentu? Nebo si někdo troufne na úpravu? Zaplatím . . .