Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Artio - VM Invoice - sleva v %
14. led 2013 11:17 #102136
Mám rychlý dotaz. Řešili jste někdo u této komponenty úpravu faktury tak, že přidáte slevu v % místo plně částky?
Instaloval jsme to jednomu klientovi a ten si včera stěžoval, že nemůže dát slevu v %, ale jen určitou částku. Což mi taky přijde dost "nešťastné". mohu jen přičíst, nebo odečíst pevnou částku. Kdybych mohl aspoň násobit, tak by to stačilo
Tak se chci zeptat, než mi za 14 dní z Artia odpoví, jestli jste se o to někdo zajímali. Děkuji
Instaloval jsme to jednomu klientovi a ten si včera stěžoval, že nemůže dát slevu v %, ale jen určitou částku. Což mi taky přijde dost "nešťastné". mohu jen přičíst, nebo odečíst pevnou částku. Kdybych mohl aspoň násobit, tak by to stačilo
Tak se chci zeptat, než mi za 14 dní z Artia odpoví, jestli jste se o to někdo zajímali. Děkuji
21. led 2013 18:09 #102508
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Takže, podpora v Artiu stále mlčí. Nezbývá nic jiného, než toto rozšíření raději nedoporučovat.
Dnes jsem přitom začal řešit další problém s touto kouzelnou komponentou a na jejich podpoře jsem našel jen par vláken na toto téma a jak jinak než bez odpovědí
Dnes jsem přitom začal řešit další problém s touto kouzelnou komponentou a na jejich podpoře jsem našel jen par vláken na toto téma a jak jinak než bez odpovědí
21. led 2013 23:12 #102542
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Podpora Artio mlci vydycky. Dostat z nich odpoved na cokoli je zazrak. Ikdyz u placenych rozsireni je podpora povinnost, Artio je vyjimka, ti drzi bobrika mlceni.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
29. led 2013 21:51 #103148
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
tak pánové z Artia na mě serou, jak na placatý kámen. Asi chci moc, aby pole pro slevu v základu umělo procenta.
Nemáte náhodou někdo prosím nějakou lepší konkurenční komponentu? Nebo si někdo troufne na úpravu? Zaplatím . . .
Nemáte náhodou někdo prosím nějakou lepší konkurenční komponentu? Nebo si někdo troufne na úpravu? Zaplatím . . .