Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak změnit velikost fontu ve všech článcích?
12. led 2013 19:13 #102080
--- -- -
Čau Joomláci,
poraďte prosím, jak změním velikost fontu ve všech článcích najednou. Font má v editoru natvrdo nastavenu velikost 10.5, chtěl bych navýšit na 12. Dosáhnu toho nějak v JCE, v CSS nebo musím měnit kdesi v databázi?
Článek třeba tento: www.brnovinky.cz/zpravy-brno/valkova-sta...de-z-ni-brno-chrlice
MaK.
poraďte prosím, jak změním velikost fontu ve všech článcích najednou. Font má v editoru natvrdo nastavenu velikost 10.5, chtěl bych navýšit na 12. Dosáhnu toho nějak v JCE, v CSS nebo musím měnit kdesi v databázi?
Článek třeba tento: www.brnovinky.cz/zpravy-brno/valkova-sta...de-z-ni-brno-chrlice
MaK.
--- -- -
12. led 2013 20:01 #102081
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
To vše záleží na tom, jak je udělaná šablona. Ale jedním zápisem do CSS to asi vyřešit nepůjde.
12. led 2013 20:10 #102082
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
V souboru template/gk_twn2/css/layout.css stačí na 11 řádku u proměné body nastavit Vámi požadovanou velikost.
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
12. led 2013 20:16 #102084
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
To nepomáhá.
JCE Editor vlastně dělá to, že zapisuje údaje přímo do HTML každé stránky. Takže, jak je všechny hromadně změnit?
MaK.
JCE Editor vlastně dělá to, že zapisuje údaje přímo do HTML každé stránky. Takže, jak je všechny hromadně změnit?
MaK.
HonzaKr napsal: V souboru template/gk_twn2/css/layout.css stačí na 11 řádku u proměné body nastavit Vámi požadovanou velikost.
--- -- -
12. led 2013 20:20 #102085
Odpověď od Karri
Návštěvník
Vy tam perete velikost textu v inline CSS? No potěš... Tak to jedině vyexportovat databázi, hromadně změnit potřebný styl a databázi znovu naimportovat.
12. led 2013 20:23 #102086
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Fenrisi, sice nevím, co přesně je inline, ale asi jo. Pral jsem to tam natvrdo v nastavení velikosti fontu v JCE. Byl jsem línej nějak měnit a upravovat styly. Anebo jsem spíš nevěděl, jak na to. Teď se mi to vymstilo. Mám 10,5 natvrdo v HTML.
Toho jsem se bál, že budu muset celou databázi poladit. Mno, jaká by to mohla být tabulka?
MaK.
Toho jsem se bál, že budu muset celou databázi poladit. Mno, jaká by to mohla být tabulka?
MaK.
--- -- -