Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Hromadny mail

09. led 2013 19:45 #101948
Hromadny mail od ghost
Zkušený uživatel
Zdravím.

Hledám řešení, které umožní přes frontend a položku menu registrovaným odeslat hromadný mail všem ostatnim registrovaným.
Je sice možné to řešit přes RS Form Pro, které mám, ale přijde mi to těžkopádné neustále přidávat další a další registrované a hlídat to, zda tam jsou všichni.
Rs Mail by to takto automaticky zvládl? (i když jsem se chtěl nákupům u tohoto webu vyhnout)

Any idea?

Joomla! pro každého

09. led 2013 22:30 #101953
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Na mailingy používám AcyMailing, ale netuším, jestli jde nějak zpřístupnit rozesílání z frontendu..

09. led 2013 22:38 #101954
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
to je prave ono, acymailing toto pokud vim neumoznuje a ani zadna jina newsletterova komponenta

chci jen to, aby kazdy registrovany mohl odeslat vsem reg. mail a ja je nemusel aktualizovat v nejake jine komponente
kdyby sla pouzit z frontendu hromadna zprava, tak by to bylo vyresene,ale to nejde

Joomla! pro každého

10. led 2013 11:44 #101973
Odpověď od Cony
Moderátor
U nejvyšší verze AcyMailing mají možnost "Create, Preview and Send your Newsletters from the front-end", viz tabulka porovnání .

10. led 2013 13:58 #101980
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
na reseni tak trivialni veci opravdu nedam 90 babek
kdyz bude nejhur, tak si to pres ten RS Form PRO udelam, ale cekal jsem, ze existuje neco jednodussiho

vzdyt na to by stacila komponenta, ktera by nemela temer ani zadne nastaveni - jen poslat vsem reg. mail z frontendu, at nemusi byt kazdy admin
kdyz se lidi znaji a je to uzavrena skupina, tak proc ne

slo by to resit i pres hromadny mail, ale neni to dynamicke

Joomla! pro každého