Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
JCE a video
09. led 2013 18:51 #101941
Dobrý večer,
už několik hodin hledám odpověď, ale zatím sem na ni nenarazil a vůbec mě nenapadlo, že na tomto budu viset. Tipuji že někdo něco přehlížím. Mám rozepsán článek a na konci jsem chtěl vložit video - klasicky z YouTube, kód pro vložení ... Jenže netuším kam jej zadat, aby se mi ten rámeček s videem objevil v tom článku? Mohu někde přepnout z editoru do zdrojového kódu? Používám JCE editor, verze 2.2.8.4.
Díky za trpělivost
už několik hodin hledám odpověď, ale zatím sem na ni nenarazil a vůbec mě nenapadlo, že na tomto budu viset. Tipuji že někdo něco přehlížím. Mám rozepsán článek a na konci jsem chtěl vložit video - klasicky z YouTube, kód pro vložení ... Jenže netuším kam jej zadat, aby se mi ten rámeček s videem objevil v tom článku? Mohu někde přepnout z editoru do zdrojového kódu? Používám JCE editor, verze 2.2.8.4.
Díky za trpělivost
09. led 2013 19:16 #101942
Odpověď od Karri
Návštěvník
No za mých mladých let stačilo kliknout na "Toggle editor" nad oknem editoru anebo na ikonu "Přepnout zdrojový kód" va panelu nástrojů editoru...
09. led 2013 19:24 #101944
Odpověď od Petr
Začátečník
Děkuji, kliknout na "Toggle editor" mě nenapadlo, už to vše vypadá jak má
09. led 2013 19:28 #101946
Odpověď od Karri
Návštěvník
A to si představte, že si to v nastavení JCE můžete přejmenovat...