Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Klikateľné pozadie webu

09. led 2013 00:41 #101870
Klikateľné pozadie webu od metaltemplar
Začátečník
Zdravím,

existuje nejaké rozšírenie ktoré by urobilo pozadie webu klikateľné? Silne pochybujem lebo je to podľa mňa záležitosť templatu ale existujú rozšírenia ktoré spravia napríkald v pravom hornom rohu také "zalomenie strany" a umiestnia reklamu tam alebo reklamu staticku do rohov, alebo reklamu vyskakovaciu z pravej alebo lavej strany tak ma napadlo ci aj na nieco taketo je v joomle miesto. Prípadne nejaký funkčný spôsobom ako to zakomponovať do sablony.

Pre prípad prikladám aj príklad takéhoto klikatelného pozadia webu www.zoznam.sk/ to v lavo a v pravo.

09. led 2013 01:32 - 09. led 2013 01:34 #101871
Odpověď od Bong
Moderátor
Pozadí, jak napovídá jeho název, je pozadí a nic víc. To co vy sháníte může být modul nebo plugin pro zobrazení reklamního banneru, který je ovšem zobrazen před pozadím...

Zkuste prohledat JED , co takhle pro začátek kategorie Rohové Bannery (Corner Banners) ?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

09. led 2013 12:40 #101899
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Bongu, tentokrát si s tebou dovolím nesouhlasit :-). I pozadí může být "klikatelné". Stačí k tagu img přifařit onclick událost (spouštějící patřičný JS) a rázem je z pozadí odkaz.
Poděkovali: Bong

09. led 2013 16:02 #101930
Odpověď od Bong
Moderátor
Dnes už si člověk nemůže být jistý ničím :).

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

09. led 2013 16:08 #101931
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
je toto reseni ale spravne to delat jen pres img?
teoreticky onClickem mohu mit aktivni jakykoliv prvek, ale bude to i validni?
(nezkousel jsem, ale ani by me nenapadlo toto zkouset)

Joomla! pro každého

09. led 2013 16:27 #101934
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Napsal jsem to nesprávně, ta událost onclick by byla přidána pomocí posluchače události. Na webu zoznam.sk mají takového posluchače události přímo na tag body a obrázek pozadí je přidán přes CSS. Toto řešení podle mě nezpůsobí nevaliditu stránky (pokud by byla způsobena přidáním události přímo do tag img).