Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Klikateľné pozadie webu
09. led 2013 00:41 #101870
Zdravím,
existuje nejaké rozšírenie ktoré by urobilo pozadie webu klikateľné? Silne pochybujem lebo je to podľa mňa záležitosť templatu ale existujú rozšírenia ktoré spravia napríkald v pravom hornom rohu také "zalomenie strany" a umiestnia reklamu tam alebo reklamu staticku do rohov, alebo reklamu vyskakovaciu z pravej alebo lavej strany tak ma napadlo ci aj na nieco taketo je v joomle miesto. Prípadne nejaký funkčný spôsobom ako to zakomponovať do sablony.
Pre prípad prikladám aj príklad takéhoto klikatelného pozadia webu www.zoznam.sk/ to v lavo a v pravo.
existuje nejaké rozšírenie ktoré by urobilo pozadie webu klikateľné? Silne pochybujem lebo je to podľa mňa záležitosť templatu ale existujú rozšírenia ktoré spravia napríkald v pravom hornom rohu také "zalomenie strany" a umiestnia reklamu tam alebo reklamu staticku do rohov, alebo reklamu vyskakovaciu z pravej alebo lavej strany tak ma napadlo ci aj na nieco taketo je v joomle miesto. Prípadne nejaký funkčný spôsobom ako to zakomponovať do sablony.
Pre prípad prikladám aj príklad takéhoto klikatelného pozadia webu www.zoznam.sk/ to v lavo a v pravo.
09. led 2013 01:32 - 09. led 2013 01:34 #101871
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Pozadí, jak napovídá jeho název, je pozadí a nic víc. To co vy sháníte může být modul nebo plugin pro zobrazení reklamního banneru, který je ovšem zobrazen před pozadím...
Zkuste prohledat JED , co takhle pro začátek kategorie Rohové Bannery (Corner Banners) ?
Zkuste prohledat JED , co takhle pro začátek kategorie Rohové Bannery (Corner Banners) ?
09. led 2013 12:40 #101899
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Bongu, tentokrát si s tebou dovolím nesouhlasit . I pozadí může být "klikatelné". Stačí k tagu img přifařit onclick událost (spouštějící patřičný JS) a rázem je z pozadí odkaz.
Poděkovali: Bong
09. led 2013 16:02 #101930
Odpověď od Bong
Moderátor
Dnes už si člověk nemůže být jistý ničím .
09. led 2013 16:08 #101931
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
je toto reseni ale spravne to delat jen pres img?
teoreticky onClickem mohu mit aktivni jakykoliv prvek, ale bude to i validni?
(nezkousel jsem, ale ani by me nenapadlo toto zkouset)
teoreticky onClickem mohu mit aktivni jakykoliv prvek, ale bude to i validni?
(nezkousel jsem, ale ani by me nenapadlo toto zkouset)
Joomla! pro každého
09. led 2013 16:27 #101934
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Napsal jsem to nesprávně, ta událost onclick by byla přidána pomocí posluchače události. Na webu zoznam.sk mají takového posluchače události přímo na tag body a obrázek pozadí je přidán přes CSS. Toto řešení podle mě nezpůsobí nevaliditu stránky (pokud by byla způsobena přidáním události přímo do tag img).