Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Marketplace a pibliv prístup
07. led 2013 18:34 #101771
Ahoj, nainštaloval som komponentu pre inzerciu -Marketplace. Všetko funguje skvele, ale chcel by som aby prístup na pridávanie inzerátov a ich úpravu bol public.Viem, že sa to väčšinou rieši cez registrovaný prístup, ale chcem to mať aspoň na začiatku čo najjednoduchšie. Problém je v tom, že keď v komponente nastavým povolenie pre public na vytváranie a úpravu inzerátou tak mi to nefunguje. Keď sa prihlásim ako registrovaný tak je to OK.
Vie mi niekto poradiť čo treba ešte urobiť. Opakujem v Marketplece option mám u public nastavené povoliť pre vytváranie a úpravu inzerátov.
Vie mi niekto poradiť čo treba ešte urobiť. Opakujem v Marketplece option mám u public nastavené povoliť pre vytváranie a úpravu inzerátov.
07. led 2013 19:24 #101776
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To si budete muset najít jinou komponentu. Jak by to pak mělo fungovat? I kdyby to šlo tak jak chcete, budou si moci libovolní uživatelé libovolně editovat jakýkoli inzerát.
Tak jak tato komponenta funguje, musí být k inzerátu přiřazen uživatel, který jej vložil. Jen tak si může spravovat vlastní inzeráty. I když můžete nastavit, že přihlášený uživatel může klidně vkládat inzeráty pod různými kontaktními údaji...
Tak jak tato komponenta funguje, musí být k inzerátu přiřazen uživatel, který jej vložil. Jen tak si může spravovat vlastní inzeráty. I když můžete nastavit, že přihlášený uživatel může klidně vkládat inzeráty pod různými kontaktními údaji...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
07. led 2013 20:35 #101793
Odpověď od Peter
Začátečník
Ďakujem za odpoveď,
je pravda, že by asi každý inzerent mohol upravovať aj iné inzeráty, ale chcel som to risknúť aby som neodradzoval ľudí zbytočnou registráciou. Sme malý komunitný web - www.samorincan.sk - a nepredpokladám aspoň zo začiatku nejaké zbytočné prepisovanie cudzích inzerátov. Táto kompnenta sa mi páčila lebo bola celkom prehľadná - máte nejaký typ kde by to mohlo fungovať podľa mojich predstáv?
je pravda, že by asi každý inzerent mohol upravovať aj iné inzeráty, ale chcel som to risknúť aby som neodradzoval ľudí zbytočnou registráciou. Sme malý komunitný web - www.samorincan.sk - a nepredpokladám aspoň zo začiatku nejaké zbytočné prepisovanie cudzích inzerátov. Táto kompnenta sa mi páčila lebo bola celkom prehľadná - máte nejaký typ kde by to mohlo fungovať podľa mojich predstáv?