Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Online chat

07. led 2013 10:28 #101731
Online chat od Pavel
Zkušený uživatel
Dobrý den,
nevíte někdo prosím o nějakém podobném modulu nebo komponentě jako je ZDE , asi mne postihla slepota, ale nic jsem nenašel.
Předem moc děkuji.

07. led 2013 10:42 #101732
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Ahoj.
Myslíš ten chat vpravo dole? Taky jsem už o tom pokoukával. Našel jsem nějaké placené verze. Což by ani tak nevadilo, jako to, že stály opravdu hodně. Ovšem co mě mile překvapilo, že se to dá využít přes skype. Takže jako admin stránek nepotřebuji spouštět další program.

Možná by stálo zato spojit síly a něco společně vytvořit. Něco jednoduchého a free. Bohužel já mohu pomoci pouze s šablonou či grafikou. Představa něco naprogramovat je pro mě něco nemožného :(

07. led 2013 10:44 #101733
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
teď jsem klikl na logo toho chatu a hodilo mě to na jejich web. I ten design stránek je, jakoby ho vykradli skype :) A tvrdí tam, že je to zcela zdarma . . . . vyzkoušej to a dej vědět :)

07. led 2013 11:41 #101735
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
nedalo mi to a trošku jsem googlil. tohle to nevypadá špatně: livehelp.stardevelop.com/features.htm
sice to podle všeho nepodporuje možnost využít skype a všechny operace běží v jejich programu, ale líbí se mi ta možnost, že si koupím soft, který můžu využívat bez jejich asistence a hlavně bez dalších měsíčních poplatků. Navíc mají podporu pro joomlu.

Takže když pominu to, že bych musel na počítači rozjet další program, je to pro mě jasná jednička.

07. led 2013 11:47 #101736
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Velkou nevyhodou techto hostovanych supportu , ktere komunikuji s jinym serverem dost zvysuji cas nacitani webu. Podle me je lepsi uz mit neco takoveho jako Active helper . Ja vim, dost to stoji, ale moje zkusenosti s timto programem, ktery mate nainstalovany ve svem PC jsou vyborne. Navic ten program muzete mit nainstalovany ve svem iPhonu, iPadu, Androidu a byt online prakticky nonstop i kdyz nejste doma u PC.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

07. led 2013 11:57 #101738
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
není to v podstatě to samé, jako jsme psal o přízpěvek nad tebou? nebo se mi to jen zdá?