Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

VM - zoradenie produktov

06. led 2013 19:07 #101667
VM - zoradenie produktov od metaltemplar
Začátečník
Dobrý deň,

mám veľký problém s radením produktov vo VM. Jedná sa o poradie produktov podľa mnou manuálne zadaného poradia. Problém spočíva v zoradzovaní ktoré nefunguje. Po zadaní numerickej hodnoty do stlpca poradia a následnom uloží to neakceptuje a prepíše tie čísla inak než som zadal ja. Pri manuálnom presúvani pomocou šípiek to taktiež neakceptuje - buď to skoší o tri riadky hore dole alebo sa to ani nepohne. Jediné čo funguje je vojst do kazdého produktu a dať "uloziť" vtedy najnovšie ulozený alebo upravený produkt zaradí na začiatok zoznamu a to ako iste uznáte je veľmi nepraktické.

Máte aj vy podobný problém s novym VM - v starom to uplne v pohode fungoval v novom nie.

Dakujem za radu.

06. led 2013 19:12 #101669
Odpověď od Cony
Moderátor
Zkuste v nastavení VM na záložce s nastavením řazení (v češtině je to špatně přeložené jako nastavení objednávky) zaškrtnout políčko "Řazení" u produktů.

06. led 2013 19:23 #101675
Odpověď od metaltemplar
Začátečník
ak si nemýlim tak to nastavenie rieši len to že či bude alebo nebude dostupná možnosť radenia podla zotriedenia v administrácií - teda či sa táto možnosť zobrazí na stránke v možnostiach radenia alebo nie. Kazdopadne ju mam zapnutu aj tak to blbe. Vlastne neda sa ani len nastavit zotriedenie kategorie podla poradia v administracii lebo ked kliknem na nazov toho stlpca tak to nezotriedy korektne.

06. led 2013 19:34 #101679
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Problem se razenim je u VM2 uz od sameho zacatku. Je toho plny google.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

06. led 2013 19:48 #101683
Odpověď od metaltemplar
Začátečník
a nie je na to ziadne riesenie zatial? ja som teda zatial nenasiel preto sa pýtam

06. led 2013 21:00 #101710
Odpověď od Cony
Moderátor
To nastavení dělá přesně to co píšete, jen z nějakého nepochopitelného důvodu to ovlivňuje i administraci :woohoo: Mne teď řazení i ukládání funguje, ale musel jsem tu volbu zapnout.