Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Po aktualizácií VM zmizne odkaz z menu v admine

03. led 2013 21:15 #101540
Po aktualizácií VM zmizne odkaz z menu v admine od metaltemplar
Začátečník
Dobrý deň,

stal sa mi podobný problém a navyše opakovane na rozdielnych doménach a teda úplne nesúvisiacich eshopoch:
Po aktualizácií VM, napr. z verzie 2.0.14 na verziu 2.0.16, vypíše inštalácia že všetko prebehlo úspešne no menu odkaz z administrátorského menu - komponenty - virtuemart, proste zmizne.

Aktualizácie robim Live a čo je zaujímavé tak urobí mi to tak na 1 doméne zo 7. Pričom niekedy aktualizujem z rovnej verzie na rovnakú a na jednom eshope všetko v pohode a na druhom nie. Navyše keď odinštalujem a znovu nainstalujem virtuemart tak stále tam tu menu položku nevidím.

Faktom ale je že keď zadám priamu cestu ku VM teda za názov domény doplním /administrator/index.php?option=com_virtuemart tak sa v uplne v pohode do administrácie dostanem a zdá sa že aj všetko funguje

Stretol sa niekto s podobným problémom?
Dakujem vopred za radu

04. led 2013 00:17 #101551
Odpověď od David
Nováček
Dělá to xmap - povolte v něm plugin virtuemartu a máte opraveno - viz. www.graph.cz/magazin/joomla/125-pri-aktu...art-z-menu-komponent

www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!

04. led 2013 10:55 #101559
Odpověď od metaltemplar
Začátečník
Ďakujem za pomoc a čiastočné aj pomohla no podobný problém sa mi stal na webe na ktorom xmap nie je nainštalovaný no tam po aktualizácií vypísalo iba "chyba" nič viac nič menej iba "chyba" a taktiež to zmizlo z menu.