Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
VM2 - editace oznámení objednávky
02. led 2013 18:50 #101504
Dobrý den.
Potřebuji buď změnit, nebo možná nejlépe smazat sloupec s cenou v oznámovacím emailu, který přijde klientovi po objednání zboží. Je tam cena (která je bez DPH), potom množství, sleva a konečná cena s dph
Potřebuji ten sloupec s cenou bez dph odstranit.
Podle mě by se soubor, ve kterém by to mělo jít změnit nacházi:
Ovšem sem se ve změti kódu nezorientoval, abych nějak odvodil "co smáznout"
Náhled zde
Poradíte mi někdo prosím?
Potřebuji buď změnit, nebo možná nejlépe smazat sloupec s cenou v oznámovacím emailu, který přijde klientovi po objednání zboží. Je tam cena (která je bez DPH), potom množství, sleva a konečná cena s dph
Potřebuji ten sloupec s cenou bez dph odstranit.
Podle mě by se soubor, ve kterém by to mělo jít změnit nacházi:
Code:
/components/com_virtuemart/views/invoice/tmpl/
Ovšem sem se ve změti kódu nezorientoval, abych nějak odvodil "co smáznout"
Náhled zde
Poradíte mi někdo prosím?
03. led 2013 11:41 - 03. led 2013 11:48 #101515
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Soubor
1. smazat vnitrek radku c. 67-69
2. smazat vnitrek radku c. 33
Timhle das pryc nazev Cena
Prvne si ten soubor zazalohuj, nezkousel jsem to, ale melo by to byt ono.
Edit.
Nepreskrklo mi ten text v bode c.2, strike nejak nefacha, ale snad to je jasne ze tam zustane jen
<td align="right" width="10%" ></td>
Code:
components/com_virtuemart/views/invoice/tmpl/invoice_items.php
1. smazat vnitrek radku c. 67-69
Timhle odstranis cenu v tabulce+znak meny<td align="right" class="priceCol" >
[strike]<?php echo '<span >'.$this->currency->priceDisplay($item->product_item_price, $this->currency) .'</span><br />'; ?>[/strike]
</td>
2. smazat vnitrek radku c. 33
Code:
<td align="right" width="10%" >[strike]<strong><?php echo JText::_('COM_VIRTUEMART_ORDER_PRINT_PRICE') ?></strong>[/strike]</td>
Prvne si ten soubor zazalohuj, nezkousel jsem to, ale melo by to byt ono.
Edit.
Nepreskrklo mi ten text v bode c.2, strike nejak nefacha, ale snad to je jasne ze tam zustane jen
<td align="right" width="10%" ></td>
03. led 2013 11:45 #101516
Odpověď od Cony
Moderátor
Pokud nechcete o změny přijít s příští aktualizací, nejprve si soubor nakopírujte do své šablony, do adresáře html/com_virtuemart/invoice/ a změny provádějte až tam.
03. led 2013 11:49 #101518
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Jojojo Cony ma recht.
03. led 2013 13:35 #101520
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Tak vše funguje. jen jeden drobný detail jsem změnil . . . .
ten řádek 33, kde je nastavena šířka a obsah nadpisu sloupce s cenou jsem nesměl smazat celý. protože pak mi neseděly sloupce nad cenami. Změnil jsem tedy šířku na 1% a kod s příkazem pro výpis obsahu (nebo jak se tomu správně kódařsky říká) jsem sprostě nahradil mezerou. a vzniklý rozdíl do 100% jsem rozdělil mezi ostatní.
PS: teď mě napadá, že by možná stačilo dát šířku sloupce na 0% a nebylo by místo kde to zobrazit
ten řádek 33, kde je nastavena šířka a obsah nadpisu sloupce s cenou jsem nesměl smazat celý. protože pak mi neseděly sloupce nad cenami. Změnil jsem tedy šířku na 1% a kod s příkazem pro výpis obsahu (nebo jak se tomu správně kódařsky říká) jsem sprostě nahradil mezerou. a vzniklý rozdíl do 100% jsem rozdělil mezi ostatní.
PS: teď mě napadá, že by možná stačilo dát šířku sloupce na 0% a nebylo by místo kde to zobrazit