Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zobrazení expirovaných článku
30. pro 2012 11:53 #101412
Zdravím,
Už několik hodin se snažím někde upravit, aby mi systém zobrazoval i expirované články s tím rozdílem, že text bude třeba přeškrtnutý.
Mohl by mě někdo nakopnout, kde se to dá upravit, případně zda neexistuje nějaký plugin ?
Díky
Už několik hodin se snažím někde upravit, aby mi systém zobrazoval i expirované články s tím rozdílem, že text bude třeba přeškrtnutý.
Mohl by mě někdo nakopnout, kde se to dá upravit, případně zda neexistuje nějaký plugin ?
Díky
02. led 2013 03:57 #101489
Odpověď od PrCZeK
Uživatel
Tak vidím, že tohle asi nikdo neřešil a jelikož neumim tvořit pluginy, vytvořil jsem si jednoduchý CRON pro přeškrtnutí určitých článku z kategorie. Jen je třeba si vytvořit nový datetime podle kterého bude cron fungovat.
LOCK
Code:
<?php
if (isset($_GET['heslo']) && $_GET['heslo'] == "Heslo_pro_cron") {
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); //Nastavení kódování
include("configuration.php"); //Includne konfiguraci
$JConfig = new JConfig(); //Načte data z DB
mysql_connect($JConfig ->host, $JConfig ->user, $JConfig ->password) or die("Nelze se připojit k MySQL: " . mysql_error()); //připojí se k databázi
mysql_select_db($JConfig ->db) or die("Nelze vybrat databázi: ". mysql_error()); //Vybere databázi
mysql_set_charset('utf8'); //Kodování
//Připojeno
$dnes="UNIX_TIMESTAMP('".date("Y-m-d 23:59:59")."')"; //Datum pro query
$sql = mysql_query("select id, introtext, zacatek from ".$JConfig ->dbprefix."content where (`catid` = 99 or `catid` = 100 or `catid` = 101 or `catid` = 102) and `datum` != '' and UNIX_TIMESTAMP(datum) <= ".$dnes ); //Načti data z databáze
$data = array(); //Vytvoří pole
while ($data_radek = mysql_fetch_assoc($sql)) { //Načti data z databáze
$data[] = $data_radek; //Vlož je do pole
}
foreach ($data as $informace) { //Načti všechna data do pole
mysql_query("UPDATE ".$JConfig ->dbprefix."content SET `introtext` = '<s>".mysql_real_escape_string($informace['introtext'])."</s>' WHERE `id` = '".$informace['id']."' ") or die(mysql_error()); //nahraje data zpátky do databáze
} // Dokončí úpravu
mysql_close(); //Uzavře spojení
}
else{
echo "chyba";
}
?>