Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jak vytvořit modul?

29. pro 2012 17:25 #101384
Jak vytvořit modul? od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Potřebuju vytvořit modul. Stačí mi aby obsahoval obrázek, který se po kliknutí roztáhne na celou šířku obrazovky, nebo aspoň se zvětší. Nemáte někdo tip?
Jedná se mi o to, že bych rád udělal popisky ke kalendáři viz teramagazin.cz .
Jednotlivé akce bych oddělil barevně a tak ke každé barvě napsal o jakou akci se jedná. Jako takovou legendu, protože po najetí myší na den se nenapíše co to je za akci a nevím jak to udělat.

Za případnou radu dík :silly:

29. pro 2012 21:54 #101392
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
co ma modul s nejakym statickym obrazkem spolecneho s popiskami ke kalendari?
bylo by dobre lepe vysvetlit, co presne ma modul delat (zatim absolutne nechapu, k cemu je obyc obrazek, ktery se zvetsi a co to mam mit spolecneho s barvickami, kalendarem, popiskami kalendare, ...)

Joomla! pro každého

29. pro 2012 22:59 #101399
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
V podstatě jde o tohle:
na stránce teramagazin.cz je v pravém sloupci kalendář akcí. V administraci má každá akce přiřazenou barvu, bohužel tyto barvy se nepropisují do modulu kalendáře, který je právě v pravém sloupci. Což jsem si myslel, že se tam propisují a proto jsem k nim chtěl udělat legendu.
naprosto spokojený bych byl, kdyby se po najetí myší na akci zobrazil její popisek místo hlášky "zobrazit tento den"..ale to taky nejde, alespoň já nevím jak na to:-/

29. pro 2012 23:05 - 29. pro 2012 23:06 #101401
Odpověď od Bong
Moderátor
A jak myslíte, že by to mělo fungovat, pokud bude v jednom dni více událostí? Barva bude jaká? Smíchaná ze všech typů akcí?

Pokud chcete mít něco obarveno, použijte rovnou modul mod_jevents_latest.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

29. pro 2012 23:07 #101402
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Jeden den jsou maximálně dvě akce, ale je fakt, že netuším, jaká by barva měla být. No kdyby aspoň vyskakoval popisek s textem, co je ten den za akci.
Modul Latest stažený odsud mi rozhodil web. Až po odinstalace modulu zas web funguje.

29. pro 2012 23:15 - 29. pro 2012 23:18 #101404
Odpověď od Bong
Moderátor
Modul Latest events najdete opět na webu JEvents: www.jevents.net/downloads/category/71-jevents-22

Pokud chcete něco jiného, musíte se rozhlédnout po placených rozšířeních...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.