Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Automatická kontrola aktualizací
03. led 2013 18:00 #101534
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Vy tam tedy ty ikony na ovládacím panelu máte? Pouze nic nenabízejí?
Aktualizujte ručně, tedy stáhněte si instalačku J2.5.8 a tuto nainstalujte přes Správce zařízení, jako cokoli jiného.
Aktualizujte ručně, tedy stáhněte si instalačku J2.5.8 a tuto nainstalujte přes Správce zařízení, jako cokoli jiného.
03. led 2013 18:21 #101535
Odpověď od Dan K
Uživatel
Mám uplně stejný problém. Vše je OK, jen se neukáže, že je možné joomlu aktualizovat na vyšší verzi. Mám joomlu 2.5.7 a píše že je joomla aktuální a na stejném hostingu mám i joomlu 3.0.0 a taky píše že je aktuální. Mám hosting u wedosu a na podpoře mi napsali, že nikdo jiný se jim s tímto problémem neozval.
03. led 2013 18:34 - 03. led 2013 18:38 #101536
Odpověď od Bong
Moderátor
I když ve Správce rozšíření: Aktualizace pročistíte mezipaměť a dáte Najít aktualizace?
Správce rozšíření: Pátrání nic nenainstalovaného nenajde? Správce rozšíření: Kontrola databáze žádné chyby neopraví?
Jak jste aktualizoval doposud?
Všechny způsoby, jak lze aktualizovat: www.bongovo.cz/9-joomla/6-jak-aktualizovat-joomlu-2-5-x
Správce rozšíření: Pátrání nic nenainstalovaného nenajde? Správce rozšíření: Kontrola databáze žádné chyby neopraví?
Jak jste aktualizoval doposud?
Všechny způsoby, jak lze aktualizovat: www.bongovo.cz/9-joomla/6-jak-aktualizovat-joomlu-2-5-x
Poděkovali: Dan K
03. led 2013 20:07 #101539
Odpověď od Dan K
Uživatel
To byly nově nainstalované joomly, takže jsem předtím neaktualizoval.
Teď už se podařilo u 2.5 s tou promazaní mezipamětí a u 3.0 přes nahrání balíčku a aktualizaci databáze.
Děkuji
Teď už se podařilo u 2.5 s tou promazaní mezipamětí a u 3.0 přes nahrání balíčku a aktualizaci databáze.
Děkuji
05. led 2013 18:56 #101615
Odpověď od frybert
Návštěvník
Aktualizoval jsem standardni cestou pres spravce rozsireni - vse problehlo v poradku a ted je joomla ve verzi 2.5.8. Predtim ikony pro aktualizaci sice chodily, ale jak bylo psano vyse, tak hlasily, ze je system aktualni a ze zadne jine aktualizace neexistuji.