Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Přihlašování přes sociální sítě - LoginRadius
27. pro 2012 10:26 #101323
Dobrý den,
potřebuji na připravovaném webu implementovat přihlašování do J! přes sociální sítě (zatím hlavně Facebook, časem Google a možná i některé další).
Z tohoto důvodu jsem nainstaloval rozšíření LoginRadius , které toto umožňuje.
Mám ovšem drobný problém:
- na lokále se mi modul načte, jen to píše, že pro tuto adresu to není nastaveno (což je správně, protože pro lokál to nepotřebuji)
- po přehrání online se mi modul nezobrazuje (jen titulek, nic víc) - smazal jsem i záznamy v databázových tabulkách tohoto rozšíření a naimportoval je z funkčního lokálu, ale nepomohlo to
Nemáte někdo s tímto rozšířením zkušenosti? Budu rád za každou pomoc, případně alespoň nasměrování, kde by mohl být problém.
Používám:
- Joomla! 2.5.8
- Social Login And Social Share 2.0
Děkuji moc.
potřebuji na připravovaném webu implementovat přihlašování do J! přes sociální sítě (zatím hlavně Facebook, časem Google a možná i některé další).
Z tohoto důvodu jsem nainstaloval rozšíření LoginRadius , které toto umožňuje.
Mám ovšem drobný problém:
- na lokále se mi modul načte, jen to píše, že pro tuto adresu to není nastaveno (což je správně, protože pro lokál to nepotřebuji)
- po přehrání online se mi modul nezobrazuje (jen titulek, nic víc) - smazal jsem i záznamy v databázových tabulkách tohoto rozšíření a naimportoval je z funkčního lokálu, ale nepomohlo to
Nemáte někdo s tímto rozšířením zkušenosti? Budu rád za každou pomoc, případně alespoň nasměrování, kde by mohl být problém.
Používám:
- Joomla! 2.5.8
- Social Login And Social Share 2.0
Děkuji moc.
02. led 2013 14:43 #101500
Odpověď od Ben
Začátečník
Tak se mi to podařilo vyřešit.
Nevím proč, ale po přenesení pomocí Akeeby to nejelo. Když jsem to odinstaloval (komplet, tj. komponentu, modul i plugin) a znova nainstaloval, tak už to funguje dobře.
Snad to někomu pomůže.
Navedl mě k tomu tento článek na jejich fóru.
Nevím proč, ale po přenesení pomocí Akeeby to nejelo. Když jsem to odinstaloval (komplet, tj. komponentu, modul i plugin) a znova nainstaloval, tak už to funguje dobře.
Snad to někomu pomůže.
Navedl mě k tomu tento článek na jejich fóru.
02. led 2013 18:06 - 02. led 2013 18:07 #101503
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
podle me zbytecne slozite reseni
kvuli takove blbosti jako je login pres FB, Googgle, Twitter nic vice nez plugin netreba
twitter:
www.compago.it/software/41-compago-softw...n-plugin-joomla.html
facebook:
www.compago.it/software/41-compago-softw...lugin-joomla-16.html
google je soucasti joomly
pokud by bylo potreba profesionalnejsi reseni, pak je dobre napriklad:
extensions.joomla.org/extensions/access-...ion-cloud-based/9038
kvuli takove blbosti jako je login pres FB, Googgle, Twitter nic vice nez plugin netreba
twitter:
www.compago.it/software/41-compago-softw...n-plugin-joomla.html
facebook:
www.compago.it/software/41-compago-softw...lugin-joomla-16.html
google je soucasti joomly
pokud by bylo potreba profesionalnejsi reseni, pak je dobre napriklad:
extensions.joomla.org/extensions/access-...ion-cloud-based/9038
Joomla! pro každého
03. led 2013 11:04 #101512
Odpověď od Ben
Začátečník
Google mám zapnuté to výchozí v J!
Twitter nepotřebuji.
Facebook není na odkaze pro verzi J! 2.5
Ulti RPX je pro J! 1.5, nikoliv pro J! 2.5
Je pravda, že řešení přes LoginRadius je trochu složitější než nabízené varianty, ale zase umožňuje do budoucna rozšíření o další sociální sítě a to nejen přihlašování, ale i automatické publikování článků z webu na sociálních sítích. Tuto službu navíc ta jednodušší řešení neposkytují a v brzké době se plánuje, že se budou taktéž realizovat.
Snažil jsem se to vyřešit komplexně na co nejméně rozšířeních, proto padla má volba na LoginRadius, protože nic podobného zdarma jsem neobjevil.
Twitter nepotřebuji.
Facebook není na odkaze pro verzi J! 2.5
Ulti RPX je pro J! 1.5, nikoliv pro J! 2.5
Je pravda, že řešení přes LoginRadius je trochu složitější než nabízené varianty, ale zase umožňuje do budoucna rozšíření o další sociální sítě a to nejen přihlašování, ale i automatické publikování článků z webu na sociálních sítích. Tuto službu navíc ta jednodušší řešení neposkytují a v brzké době se plánuje, že se budou taktéž realizovat.
Snažil jsem se to vyřešit komplexně na co nejméně rozšířeních, proto padla má volba na LoginRadius, protože nic podobného zdarma jsem neobjevil.
03. led 2013 16:03 #101523
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
verze 1.7 jede i na 2.5
ulti byl ma chyba, myslel jsem obecne sluzbu rpx od janrain
extensions.joomla.org/extensions/access-...on-cloud-based/12704
nebo od joomlartu: JA Rpxnow for Joomla! 2.5
jinak tve rozsireni zda se byt zajimave
ulti byl ma chyba, myslel jsem obecne sluzbu rpx od janrain
extensions.joomla.org/extensions/access-...on-cloud-based/12704
nebo od joomlartu: JA Rpxnow for Joomla! 2.5