Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nastavení výpisu kategorií -> výpis seznamu článků
26. pro 2012 23:47 - 26. pro 2012 23:51 #101320
Hoj lidi. měl bych takovej dotaz k J2.5
Nastavil sem v menu položku, která vypíše seznam podkategorií z určité galerie
1) dá se někde nastavit, aby se při tomhle výpisu nahoře zobrazil nějaký nadpis ? nějak se mi nepodařilo najít, kde zvolit ZOBRAZIT
2) když pak kliknu na tu danou podkategorii...tak se mi vypíšou články ve tvaru BLOGu....da se to prenastavit, aby se zobrazil seznam článků....stejně jako, když zvolim typ položky v menu SEZNAM KATEGORIE ?
Díky za pomoc
Nastavil sem v menu položku, která vypíše seznam podkategorií z určité galerie
1) dá se někde nastavit, aby se při tomhle výpisu nahoře zobrazil nějaký nadpis ? nějak se mi nepodařilo najít, kde zvolit ZOBRAZIT
2) když pak kliknu na tu danou podkategorii...tak se mi vypíšou články ve tvaru BLOGu....da se to prenastavit, aby se zobrazil seznam článků....stejně jako, když zvolim typ položky v menu SEZNAM KATEGORIE ?
Díky za pomoc
27. pro 2012 07:50 #101321
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
1. Každá položka menu má v Možnosti zobrazení stránky - Zobrazit titulek stránky a Titulek stránky. Toto můžete využít.
2. To, že se seznam začne chovat jako blog po rozkliknutí se to před léty řešilo často. Zkuste použít třeba rovnou blog, který nastavíte například s nezobrazováním obsahu článků (pouze titulky). Nebo využijte nějaké rozšíření, které by pro váš typ obsahu bylo vhodnější než čistá Joomla, třeba ZOO.
2. To, že se seznam začne chovat jako blog po rozkliknutí se to před léty řešilo často. Zkuste použít třeba rovnou blog, který nastavíte například s nezobrazováním obsahu článků (pouze titulky). Nebo využijte nějaké rozšíření, které by pro váš typ obsahu bylo vhodnější než čistá Joomla, třeba ZOO.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
29. pro 2012 17:29 #101385
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
tak už sem to našel
je to ve SPRÁVCE ČLÁNKŮ - MOŽNOSTI - záložka KATEGORIE - volba Zvolit vzhled...
výchozí nastavení je BLOG....takže stačí přepnout na SEZNAM
je to ve SPRÁVCE ČLÁNKŮ - MOŽNOSTI - záložka KATEGORIE - volba Zvolit vzhled...
výchozí nastavení je BLOG....takže stačí přepnout na SEZNAM