Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Zvětšování obrázků - fancyBox plugin

26. pro 2012 14:38 #101301
Zvětšování obrázků - fancyBox plugin od Philip Jay Fry
Začátečník
Dobrý den,

hledám nějaký kvalitní fancyBox v2 plugin pro Joomlu 2.5. Nevíte o nějakém velmi povedeném pluginu s velkým množstvím nastavení a podporou i rozšíření třetích stran - např. K2? Jde mi především o fancyBox verze 2 (pozor verze 1 je úplně jiná). Děkuji

26. pro 2012 14:52 - 26. pro 2012 14:56 #101302
Odpověď od Bong
Moderátor

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

26. pro 2012 16:11 #101307
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Rokbox nedoporucuju, pokud se nechces s kazdym obrazkem jako hnup otravovat, protoze ho musis vkladat za pomoci kodu do clanku, jinakj nefunguje a Rockettheme nema nic, co by to vkladani zjednodusilo, takze to je podle myho nazoru rozsireni, ktery je asi 150 tisic let za opickama. Treba u Maviku nic nenastavujes a jede hned,. Navic napriklad Rokbox neumi zobrazit vic fotek z clanku jako galerii. Musi se to slozite doplnovat a stejne to poradne nejde. Kdezto mavik nainstaliujes a jedes. Skoda jen, ze autor s nim asi skoncil.

26. pro 2012 16:58 #101308
Odpověď od Bong
Moderátor
S RokBox se pracuje standardně, pokud je váš editor trochu "lepší". Například v JCE placený Rozšířený správce obrázků... Tot platí i o některých dalších "špatně ovladatelných" pluginech.
Mavik Thumbnails je sice pro J1.5, ale v J2.5 funguje naprosto bez problémů.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

26. pro 2012 18:07 #101311
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Nejjednodusi a nejefektivnejsi mi prijde ImageSizer
Vlozite do clanku obrazek standardne, klasicky si ho zmensite pomoci editoru na rozmer jaky chcete a ulozite. Lightbox se vytvori automaticky a obrazek se bude v nem otevirat v plne velikosti. Rychle a bez zbytecnych nastavovani.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

26. pro 2012 18:11 - 26. pro 2012 18:12 #101312
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
No jo, ale kdo ma furt za neco platit? Oni by chteli platit za kazdy doplnek 25-50 euro a to bych pak tu Joomlu mohl hodit z okna a nechat si udelat system na miru, ktery bude rychlejsi a ve finale by stal min.

Nepouzivam placeny JCE. Platim za Rockettheme a Rockttheme je neschopny, kdyz neni schopny udelat doplnek, ktery neni zavisly na doplncich 3. stran a funguje jak doplnky z Doby ledove, kdy se vse vkladalo rucne v kodech. Neplatim prece za neco proto, abych pak platil u nekoho dalsiho aby fungovalo to, za co uz jsem zaplatil jinde (to je jako bych si koupil auto, ale pak si do nej musel sehnat motor a kola u jinyho vyrobce, protoze vyrobce auta to neumi udelat). Uz jich mam plny zuby. Sablony uz jsou pomalu vetsi nez cela Joomla. Jenze zatim pro mne z toho vseho vychazeji nejlip.

Mavik - ano, zatim jede, pouzivam ho, ale kdovi, jestli pojede i v dalsich verzich Joomly, kdyz uz na tusim na 1.7 a urcite na 2.5 se autor vykaslal.