Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Googlebot nemůže získat přístup na vaše stránky
26. pro 2012 11:57 #101291
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
imtp.me/4gxp0215p.p
me to hodi 500.
Ted jsem v rychlosti nainstaloval xmap 2.3.2 na rozdelany web a funguje normalne
dastech.cz/index.php?option=com_xmap&vie...&tmpl=component&id=1
Na tom neni co zkazit. Jakou tam mas verzi komponenty.
Ted jsem v rychlosti nainstaloval xmap 2.3.2 na rozdelany web a funguje normalne
dastech.cz/index.php?option=com_xmap&vie...&tmpl=component&id=1
Na tom neni co zkazit. Jakou tam mas verzi komponenty.
26. pro 2012 12:05 - 26. pro 2012 12:07 #101292
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Ja ti verim. Ja i kdyz se divam pres klon Chrome, tak chybu 500 nevidim, ale to je jedno. Dulezity je, ze to nejede. Mam posledni verzi 2.3.2 a k ni mam nainstalovanej ten plugin com_content. Nic jiny od XMAP nainstalovany nemam, ale na ostatnich webech mne to bez problemu takto funguje, teda krom jednoho a na to jsem taky prisel az ted, diky tomu, ze prolizam nastaveni a kontroluju linky. Uz jsem to preinstalovaval, jak jsem psal a porad nic. Patral jsem i v error logu na hostingu a nic jsem neobjevil. Je to divny.
www.q3.cz/images/71xmap.gif
www.q3.cz/images/71xmap.gif
26. pro 2012 12:33 #101293
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Ted jsem jeste v rychlosti odinstaloval,nainstaloval a porad to samy. Podival jsem se na jinej web, kde mam XMAP taky a je to tam jaksi jinak. Nechapu proc a ani neumim posoudit, jestli to ma nebo nema vliv na ten problem.
www.q3.cz/images/60xm.gif
www.q3.cz/images/60xm.gif
26. pro 2012 12:35 #101294
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
No je to divny, ze nekde ti to jede a nekde ne. Jedine co me jeste napada jestli pouzivas nejake SEF rozsireni nebo jen zakladni z J2.5. Nemas neco nekde presmerovane treba v htaccess?
Nikdy jsem takovy problem neresil, protoze nikdy u me nenastal, takze vic ti asi nepomuzu.
Zkus procist forum jestli ta nekdo nema podobny problem.
Nikdy jsem takovy problem neresil, protoze nikdy u me nenastal, takze vic ti asi nepomuzu.
Zkus procist forum jestli ta nekdo nema podobny problem.
26. pro 2012 12:59 - 26. pro 2012 13:03 #101295
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Zadny SEF. Mam jen defaultni z Joomly. V .htaccess mam presmerovani jen z domeny bez www na domenu s www. Nic jiny tam neni, aspon teda o nicem jinym nevim. Ted promazavam databazi a nic v ni neni.
Jeste je divna jedna vec. Kdyz rozklikavam moznosti XMAP, tak na jednom webu to ukazuje moznosti jinak, nez na druhym. To uz vubec nechapu.
Ted to po instalaci dokonce nahlasilo chybu Při nahrávání komponenty došlo k chybě: com_xmap, 1, ale nainstalovalo se to. U instalace to zadnou chybu nehlasilo. Po nekolikanasobne preinstalaci se to hlasi ok, ale presto ten odkaz nefunguje. Vytvoril jsem i dalsi sitemapu a stejne ten odkaz nefunguje. Pritom na stejnym hostingu mam nekolik dalsich webu a se sitemap problem neni.
Prijde mne to jako neco posranyho v Joomle, vzhledem k tomu, ze to ma uplne jinak usporadany umisteni ty hvezdicky, kterou se vybira defaultni sitemapa. Zkusim prekopirovat soubory Joomly.
Neznate nekdo nejakou vyzkousenou komponentu na mapu webu - neplacenou.
Jeste je divna jedna vec. Kdyz rozklikavam moznosti XMAP, tak na jednom webu to ukazuje moznosti jinak, nez na druhym. To uz vubec nechapu.
Ted to po instalaci dokonce nahlasilo chybu Při nahrávání komponenty došlo k chybě: com_xmap, 1, ale nainstalovalo se to. U instalace to zadnou chybu nehlasilo. Po nekolikanasobne preinstalaci se to hlasi ok, ale presto ten odkaz nefunguje. Vytvoril jsem i dalsi sitemapu a stejne ten odkaz nefunguje. Pritom na stejnym hostingu mam nekolik dalsich webu a se sitemap problem neni.
Prijde mne to jako neco posranyho v Joomle, vzhledem k tomu, ze to ma uplne jinak usporadany umisteni ty hvezdicky, kterou se vybira defaultni sitemapa. Zkusim prekopirovat soubory Joomly.
Neznate nekdo nejakou vyzkousenou komponentu na mapu webu - neplacenou.