Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Googlebot nemůže získat přístup na vaše stránky

26. pro 2012 11:57 #101291
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
imtp.me/4gxp0215p.p me to hodi 500.
Ted jsem v rychlosti nainstaloval xmap 2.3.2 na rozdelany web a funguje normalne
dastech.cz/index.php?option=com_xmap&vie...&tmpl=component&id=1

Na tom neni co zkazit. Jakou tam mas verzi komponenty.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

26. pro 2012 12:05 - 26. pro 2012 12:07 #101292
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Ja ti verim. Ja i kdyz se divam pres klon Chrome, tak chybu 500 nevidim, ale to je jedno. Dulezity je, ze to nejede. Mam posledni verzi 2.3.2 a k ni mam nainstalovanej ten plugin com_content. Nic jiny od XMAP nainstalovany nemam, ale na ostatnich webech mne to bez problemu takto funguje, teda krom jednoho a na to jsem taky prisel az ted, diky tomu, ze prolizam nastaveni a kontroluju linky. Uz jsem to preinstalovaval, jak jsem psal a porad nic. Patral jsem i v error logu na hostingu a nic jsem neobjevil. Je to divny.

www.q3.cz/images/71xmap.gif

26. pro 2012 12:33 #101293
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Ted jsem jeste v rychlosti odinstaloval,nainstaloval a porad to samy. Podival jsem se na jinej web, kde mam XMAP taky a je to tam jaksi jinak. Nechapu proc a ani neumim posoudit, jestli to ma nebo nema vliv na ten problem.

www.q3.cz/images/60xm.gif

26. pro 2012 12:35 #101294
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
No je to divny, ze nekde ti to jede a nekde ne. Jedine co me jeste napada jestli pouzivas nejake SEF rozsireni nebo jen zakladni z J2.5. Nemas neco nekde presmerovane treba v htaccess?
Nikdy jsem takovy problem neresil, protoze nikdy u me nenastal, takze vic ti asi nepomuzu.
Zkus procist forum jestli ta nekdo nema podobny problem.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

26. pro 2012 12:59 - 26. pro 2012 13:03 #101295
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Zadny SEF. Mam jen defaultni z Joomly. V .htaccess mam presmerovani jen z domeny bez www na domenu s www. Nic jiny tam neni, aspon teda o nicem jinym nevim. Ted promazavam databazi a nic v ni neni.

Jeste je divna jedna vec. Kdyz rozklikavam moznosti XMAP, tak na jednom webu to ukazuje moznosti jinak, nez na druhym. To uz vubec nechapu.

[img

Ted to po instalaci dokonce nahlasilo chybu Při nahrávání komponenty došlo k chybě: com_xmap, 1, ale nainstalovalo se to. U instalace to zadnou chybu nehlasilo. Po nekolikanasobne preinstalaci se to hlasi ok, ale presto ten odkaz nefunguje. Vytvoril jsem i dalsi sitemapu a stejne ten odkaz nefunguje. Pritom na stejnym hostingu mam nekolik dalsich webu a se sitemap problem neni.

Prijde mne to jako neco posranyho v Joomle, vzhledem k tomu, ze to ma uplne jinak usporadany umisteni ty hvezdicky, kterou se vybira defaultni sitemapa. Zkusim prekopirovat soubory Joomly.
Neznate nekdo nejakou vyzkousenou komponentu na mapu webu - neplacenou.