Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Tématický slovník - nevyplněný

24. pro 2012 09:12 #101271
Opět se obracím s prosbou ke zkušenějším. Hledám komponentu, která mi umožní vytvořit vícejazyčný oboustranný slovník, ale pokud možno nevyplněný. Jedná se mi o to, že v různých jazycích se zapíše určitý výraz a ten se pak bude zobrazovat v tabulce v jiných jazycích. Např. základní výraz bude v angličtině a vedle něj budou ve sloupcích výrazy v dalších jazycích. Poté uživatel např. klikne na češtinu a a ta tímto bude základní a vedle ní budou texty v ostatních jazycích... Možná že toto bude možné vytvořit i z jiných komponent, ale nevím... Prosím, poradí někdo ?

24. pro 2012 11:08 #101273
Odpověď od Bong
Moderátor
A kolik těch výrazů k překladu hodláte v tabulce mít?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

24. pro 2012 11:39 #101274
Odpověď od ham2xy
Uživatel

Bong napsal: A kolik těch výrazů k překladu hodláte v tabulce mít?

Pokud možno "nekonečno", nebo alespoň co nejvíc jak bude umožněno. Mělo by se jednat vlatně o takovou výslednou tabulku kde by byly k porovnání výrazy různých jazyků daného slova s možností změny jazyka hlavního slova. Jedná se o stránku s uniformní a hodnostní tématikou ( www.uniforminsignia.org ) a rád bych tam měl porovnávací tabulku například hodností, názvů druhů vojsk a jiných výrazů vztahujících se k tomuto tématu...

25. pro 2012 23:44 #101284
Odpověď od Bong
Moderátor
Nic rozumného mě nenapadá, ale nešlo by na to použít tabulku, ve které lze data třídit? Třaba by některé z těchto rozšíření tabulek mohlo fungovat: extensions.joomla.org/search?q=table

Nebo nemáte odkaz na stránky kde něco podobného funguje? Třeba by někdo nápad dostal.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.