Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Slideshow, e-book, kalendář
22. pro 2012 16:54 #101216
Odpověď od Karri
Návštěvník
ad 1) To nesouvisí s šablonou a je to příliš široké téma - málokdo má chuť a čas zde psát romány - až zpřesníte dotaz, jistě dostanete stručnou odpověď...
ad 2) Sloupce si ve WARP šablonách můžete nastavit dle libosti - rozložení pozic v šabloně najdete v demo YOOtheme šabloně pod odkazem "Features"
ad 3) WARP je framework - cs.wikipedia.org/wiki/Framework - takovým frameworkem je třeba i samotná Joomla
ad 2) Sloupce si ve WARP šablonách můžete nastavit dle libosti - rozložení pozic v šabloně najdete v demo YOOtheme šabloně pod odkazem "Features"
ad 3) WARP je framework - cs.wikipedia.org/wiki/Framework - takovým frameworkem je třeba i samotná Joomla
22. pro 2012 17:22 #101218
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Díky za reakci.
ad 1) Chtěl bych se nejdříve zeptat na free verzi, která se Vám osvědčila a která běží i na Joomla 2.5. (kalendář, ebook, slideshow). Tu už snad je konrektní otázka
ad 2) Můžete být prosím konkretní. Asi jsem slepý, ale nic nevidím na www.yootheme.com/themes/downloads
ad 3) Děkuji.
ad 1) Chtěl bych se nejdříve zeptat na free verzi, která se Vám osvědčila a která běží i na Joomla 2.5. (kalendář, ebook, slideshow). Tu už snad je konrektní otázka
ad 2) Můžete být prosím konkretní. Asi jsem slepý, ale nic nevidím na www.yootheme.com/themes/downloads
ad 3) Děkuji.
22. pro 2012 18:04 #101221
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
1. Nepotřebujete sáhodlouhá doporučení. Na JED najdete u každého rozšíření ikonu Popular, to snad hovoří za vše, dále vás má zajímat zda je pro vybrané rozšíření čeština. Téměř každé rozšíření má demo, vyzkoušejte si jej, musí totiž vyhovovat právě vám, nikdo netuší jaké máte požadavky.
2. Bylo psáno, že rozložení pozic najdete na demo šablony, ne v downloadu... Nebo si v administraci zapněte v Možnosti správce šablon - Šablony - Náhled pozic modulů a v frontendu vašich stránek doplňte za URL ?tp=1 ... pozice se pak objeví.
2. Bylo psáno, že rozložení pozic najdete na demo šablony, ne v downloadu... Nebo si v administraci zapněte v Možnosti správce šablon - Šablony - Náhled pozic modulů a v frontendu vašich stránek doplňte za URL ?tp=1 ... pozice se pak objeví.
22. pro 2012 18:45 #101222
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Dobrý večer Bongu, děkuji za reakci.
1. Rozumí na JED tlačítku populár, ale už jsem si vyzkoušel, že ne vždy je to to pravé řešení. Snad se vás tím nedotku, ale promiňte neočekával jsem slohovou práci na téma rozšíření Joomla, ale jen zkušenosti uživatelů, kteří by mi v případě problému mohli poradit. Proto jsem na diskusním fóru Joomlapartalu. Dá se snad očekávat, že zdejší uživtelé Joomla mají nějaké zkušenosti, mohou sami něco doporučit a v případě komplikací i poradit. Zdůrazňuji, že mohou, ale nemusí. Nebylo by lepší, než psát dlouhé příspěvky, dát nějaký odkaz a dvě věty, jako svou vlastní zkušenost? Za takové reakce moc děkuji. Mimochodem pokouším se hledat i sám, ale zatím toho moc nevím.
2. Rozložení pozic jsem nalezl např. zde www.yootheme.com/demo/joomla/drive , ale nevšiml jsem si odkazu "Features". Náhled pozic modulů a v frontendu mi nejde, protože pracuji s verzi 2.5.
Předem všem děkuji za odpovědi a popř. i nějaké konkrétnější nasměrování.
1. Rozumí na JED tlačítku populár, ale už jsem si vyzkoušel, že ne vždy je to to pravé řešení. Snad se vás tím nedotku, ale promiňte neočekával jsem slohovou práci na téma rozšíření Joomla, ale jen zkušenosti uživatelů, kteří by mi v případě problému mohli poradit. Proto jsem na diskusním fóru Joomlapartalu. Dá se snad očekávat, že zdejší uživtelé Joomla mají nějaké zkušenosti, mohou sami něco doporučit a v případě komplikací i poradit. Zdůrazňuji, že mohou, ale nemusí. Nebylo by lepší, než psát dlouhé příspěvky, dát nějaký odkaz a dvě věty, jako svou vlastní zkušenost? Za takové reakce moc děkuji. Mimochodem pokouším se hledat i sám, ale zatím toho moc nevím.
2. Rozložení pozic jsem nalezl např. zde www.yootheme.com/demo/joomla/drive , ale nevšiml jsem si odkazu "Features". Náhled pozic modulů a v frontendu mi nejde, protože pracuji s verzi 2.5.
Předem všem děkuji za odpovědi a popř. i nějaké konkrétnější nasměrování.
22. pro 2012 19:09 - 22. pro 2012 19:15 #101223
Odpověď od Bong
Moderátor
1. pokud si třeba zde na fóru ty vaše požadované Slideshow, e-book, kalendář vyhledáte, zjistíte o čem se tu nejčastěji diskutuje - tedy i používá. Když upřesníte co potřebujete, lze poradit konkrétně. Příklad: kalendářová komponenta událostí pro velké množství událostí, zdarma a v češtině... mohu doporučit JEvents... pokud k tomu všemu budete potřebovat přihlášení na akce + třeba přidáte odkaz jak by to mělo vypadat, doporučím něco jiného. Už mi rozumíte? Nakonec stejně budete hledat jen ty v češtině a prakticky ode všeho najdete přeloženy jen ty populární.
2. rozložení pozic nevidíte, protože jste si zobrazení v J2.5 nepovolil. Zkuste si znovu přečíst co jsem napsal dříve.
2. rozložení pozic nevidíte, protože jste si zobrazení v J2.5 nepovolil. Zkuste si znovu přečíst co jsem napsal dříve.
22. pro 2012 21:44 #101242
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
1. Děkuji, myslím, že Vám rozumím. Podívám se zda tu není odkaz na nějakou jednoduchou komponentu (např. kalendář pro naše akce). Snad něco na fóru najdu.
2. Máte pravdu, nečetl jsem po Vás pořádně to co jste mi napsal. Hodně jsem spěchal. Děkuji za rady.
Pěkný večer
Sláva
2. Máte pravdu, nečetl jsem po Vás pořádně to co jste mi napsal. Hodně jsem spěchal. Děkuji za rady.
Pěkný večer
Sláva