Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
JCE-editor & php.ini
19. pro 2012 02:37 - 19. pro 2012 02:38 #101131
Dobrý den,
potřeboval bych prosím poradit s nastavením php.ini. Po nainstalování Jce verze 2291 nebo 231, když chci vytvořit nový modul - vlastní HTM, tak mi v záhlaví vyjede tato chybová hláška :
Strict Standards: Non-static method WFEditor::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\server\www\hpcs\administrator\components\com_jce\models\editor.php on line 77
Pozn.: jsou tam sice ještě další , ale začátek je vždy stejný ( Strict Standards: Non-static method WFEditor::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in )
Hledal jsem na netu, ale protože moje angličtina je mizerná, tak jsem se ničeho nedopátral.
Moje sestava je:
Joomla! 2.5.8
Apache 2.2.19
PHP 5,3,19
Mysql 5.5.28
PHPMyAdnin 3.5.4
Předem moc děkuji za každou radu.
potřeboval bych prosím poradit s nastavením php.ini. Po nainstalování Jce verze 2291 nebo 231, když chci vytvořit nový modul - vlastní HTM, tak mi v záhlaví vyjede tato chybová hláška :
Strict Standards: Non-static method WFEditor::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\server\www\hpcs\administrator\components\com_jce\models\editor.php on line 77
Pozn.: jsou tam sice ještě další , ale začátek je vždy stejný ( Strict Standards: Non-static method WFEditor::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in )
Hledal jsem na netu, ale protože moje angličtina je mizerná, tak jsem se ničeho nedopátral.
Moje sestava je:
Joomla! 2.5.8
Apache 2.2.19
PHP 5,3,19
Mysql 5.5.28
PHPMyAdnin 3.5.4
Předem moc děkuji za každou radu.
19. pro 2012 06:06 #101132
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
19. pro 2012 09:45 #101133
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Zdravím,
sice dle hesla ve Vašem podpisu, bych mohl odpovědět pozítří ale nebudu se ho držet.
Mimo to, že i v češtině je dost informací, odkážu na vysvětlení od H13 (souvislost s PhocaGallery je v tomto případě nepodstatná):
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/12-i...em-s-instalaci#97129
Chtělo by to ale trochu samostudia ve svém "umělém" volnu.
sice dle hesla ve Vašem podpisu, bych mohl odpovědět pozítří ale nebudu se ho držet.
Mimo to, že i v češtině je dost informací, odkážu na vysvětlení od H13 (souvislost s PhocaGallery je v tomto případě nepodstatná):
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/12-i...em-s-instalaci#97129
Chtělo by to ale trochu samostudia ve svém "umělém" volnu.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
19. pro 2012 11:54 #101135
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Děkuji za nakopnutí, problém je tím to vyřešen.