Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Search - chybné vyhledávání nezveřejněných položek
18. pro 2012 20:15 - 18. pro 2012 20:16 #101111
Zdravím všechny.
Netuší někdo kde a co nastavit, aby Search modul nevyhledával v nezveřejněném obsahu? V samotném nastavení modulu jsem položku, která by se k tomu vztahovala nenašel. Taky by mě zajímalo, jak nastavit defaultně vyhledávání Přesné fráze namísto Všechna slova Díky za pomoc.
Netuší někdo kde a co nastavit, aby Search modul nevyhledával v nezveřejněném obsahu? V samotném nastavení modulu jsem položku, která by se k tomu vztahovala nenašel. Taky by mě zajímalo, jak nastavit defaultně vyhledávání Přesné fráze namísto Všechna slova Díky za pomoc.
18. pro 2012 20:44 - 18. pro 2012 20:46 #101113
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
O jakém hledání píšete? Vyhledávání nebo chytré vyhledávání? Cache máte vyčištěnou? Naindexováno znovu?
Modul ať už jakýkoli je jen modulem. o hledání se stará příslušný plugin typu search, tam najdete nastavení vyhledávání v dané oblasti. Další nastavení je i v možnostech komponenty toho kterého typu vyhledávání.
Modul ať už jakýkoli je jen modulem. o hledání se stará příslušný plugin typu search, tam najdete nastavení vyhledávání v dané oblasti. Další nastavení je i v možnostech komponenty toho kterého typu vyhledávání.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
22. pro 2012 21:25 #101240
Odpověď od Petr Drozda
Nováček
Chytré vyhledávání můj problém vyřešilo, děkuji Bongu.
PS: Nestálo by za to udělat tu sekci FAQ? Možná by vám to ušetřilo práci. V případě potřeby rád vypomohu. Prohledávání fóra je docela martyrium
PS: Nestálo by za to udělat tu sekci FAQ? Možná by vám to ušetřilo práci. V případě potřeby rád vypomohu. Prohledávání fóra je docela martyrium
22. pro 2012 21:56 #101243
Odpověď od Petr Drozda
Nováček
Ještě se optám... Modul Search nabízí volbu Tlačítko Hledat a Obrázek pro tlačítko Hledat. Modul Chytré hledání pouze Tlačítko Hledat, takže se buď zobrazují obě dvě nebo nic. Netušíte, jak odstranit to defaultní tlačítko, tak abych ho mohl nahradit svým obrázkem? Nějak se mi ten defaultní button nedaří nikde dohledat. Děkuji.
23. pro 2012 01:18 #101247
Odpověď od Cony
Moderátor
Modul chytrého hledání má standardně jen tlačítku (prvek button), takže jej buď nastylovat pomocí CSS nebo si udělat template override a dát si tam obrázek.