Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Problém s více jazykama

17. pro 2012 21:54 #101062
Problém s více jazykama od Petr
Začátečník
Zdravím, mám problém který se tu pokusím vysvětlit. Vytvářím web ve více jazycích. podle standartu jsem nainstaloval balíčky pro němčinu, češtinu, italštinu, angličtinu au, angličtinu us a angličtinu uk v tý je joomla instalovaná. Pak jsem vytvořil na kartičce obsah jednotlivý jazyky.Dále jsem vytvořil hlavní články pro každý jazyk, následně jsem vytvořil i menu a tady jsem se zasekl. Standartně jsem postupoval, úvod k tomu dal hlavní článek pro český jazyk a uložil místo vlajky napsáno czech má tam být vlajka ale řekl jsem si že jsem někde udělal malou chybu a vratím se k tomu pak jsem tim samím způsobem vytvořil pro němčinu a italština tak se mi vlajky udělaly ale pro en-au,en-us a en-uk se mi zase vlajky nevytvořily.
Joomla! 2.5.8

17. pro 2012 22:04 - 17. pro 2012 22:35 #101064
Odpověď od Bong
Moderátor
A jaký máte u jazyků Prefix obrázku a Domácí název? Víte, že třeba česká vlajka má prefix cz? zkuste někde vystavit screen vašeho nastavení Správce jazyků: Jazyky obsahu.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Petr

17. pro 2012 22:24 #101067
Odpověď od Petr
Začátečník
Nevím jestli je to tím, že jsem přešel z filmu s de funesem na spencera a hilla ale hned mě to začlo víc myslet. Chyba byla, jak i píše Bong, kterému timto děkuji za blezkovou odpověď v prefixu, kde jsem měl cs a má tam být cz.