Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problém s více jazykama
17. pro 2012 21:54 #101062
Zdravím, mám problém který se tu pokusím vysvětlit. Vytvářím web ve více jazycích. podle standartu jsem nainstaloval balíčky pro němčinu, češtinu, italštinu, angličtinu au, angličtinu us a angličtinu uk v tý je joomla instalovaná. Pak jsem vytvořil na kartičce obsah jednotlivý jazyky.Dále jsem vytvořil hlavní články pro každý jazyk, následně jsem vytvořil i menu a tady jsem se zasekl. Standartně jsem postupoval, úvod k tomu dal hlavní článek pro český jazyk a uložil místo vlajky napsáno czech má tam být vlajka ale řekl jsem si že jsem někde udělal malou chybu a vratím se k tomu pak jsem tim samím způsobem vytvořil pro němčinu a italština tak se mi vlajky udělaly ale pro en-au,en-us a en-uk se mi zase vlajky nevytvořily.
Joomla! 2.5.8
Joomla! 2.5.8
17. pro 2012 22:04 - 17. pro 2012 22:35 #101064
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A jaký máte u jazyků Prefix obrázku a Domácí název? Víte, že třeba česká vlajka má prefix cz? zkuste někde vystavit screen vašeho nastavení Správce jazyků: Jazyky obsahu.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Petr
17. pro 2012 22:24 #101067
Odpověď od Petr
Začátečník
Nevím jestli je to tím, že jsem přešel z filmu s de funesem na spencera a hilla ale hned mě to začlo víc myslet. Chyba byla, jak i píše Bong, kterému timto děkuji za blezkovou odpověď v prefixu, kde jsem měl cs a má tam být cz.