Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
AcyMailing neodesílá e-mail
12. pro 2012 15:25 #100911
Ahoj
Mám problém s componentou AcyMailing. Když posílám testovací email, nebo testovací potvrzovací email, tak se v pořádku odešle.
Ale když se někdo přihlásí k odběru, tak mu nepříjde potvrzovací email, i když se ukáže zpráva o odeslání. Také nejde poslat newsletter, když ho pošlu, ukáže se mi, že zprávy byli úspěšně odeslány, ale ve skutečnosti nebyli.
E-maily mám nastavené přes PHP Mail Function. Vyzkoušela jsem i jiné nastavení se stejným výsledkem.
Nevíte v čem by mohl být problém?
Mám problém s componentou AcyMailing. Když posílám testovací email, nebo testovací potvrzovací email, tak se v pořádku odešle.
Ale když se někdo přihlásí k odběru, tak mu nepříjde potvrzovací email, i když se ukáže zpráva o odeslání. Také nejde poslat newsletter, když ho pošlu, ukáže se mi, že zprávy byli úspěšně odeslány, ale ve skutečnosti nebyli.
E-maily mám nastavené přes PHP Mail Function. Vyzkoušela jsem i jiné nastavení se stejným výsledkem.
Nevíte v čem by mohl být problém?
12. pro 2012 15:41 #100912
Odpověď od Cony
Moderátor
A nekončí maily ve spamu? Nevrací se Vám maily na adresu odesílatele?
12. pro 2012 16:37 #100918
Odpověď od Alisa
Návštěvník
Tak už to funguje. Měla jsem totiž v nastavení pošty jako mail odesilatele neexistující email, který jsem teprve plánovala vytvořit. Ted když jsem tam dala existující, tak je vše OK.