Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Core Design Mini Polls jak se používá?
10. pro 2012 10:16 #100812
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Ahoj,
tak mi asi nezbývá než počkat. Nevíš kdy přibližně plánuješ uvolnění pro free využití zdarma?
Co se toho týče, chová se to v každém prohlížeči naprosto stejně. Napříč škálou IE, Chrome, Firefox, ...Vždy je možné označit volbu hlasování, která zašedne a "zoranžoví" až po znovu načtení stránky. Problém je v tom, že takhle jde odhlasovat pro xxx možností. Prostě to hlasování bez aktualizace stránky neproběhne.
škoda, asi se budu muset porozhlédnout po jiné anketě..Přesto díky za krásný plugin.
A.
tak mi asi nezbývá než počkat. Nevíš kdy přibližně plánuješ uvolnění pro free využití zdarma?
Co se toho týče, chová se to v každém prohlížeči naprosto stejně. Napříč škálou IE, Chrome, Firefox, ...Vždy je možné označit volbu hlasování, která zašedne a "zoranžoví" až po znovu načtení stránky. Problém je v tom, že takhle jde odhlasovat pro xxx možností. Prostě to hlasování bez aktualizace stránky neproběhne.
škoda, asi se budu muset porozhlédnout po jiné anketě..Přesto díky za krásný plugin.
A.
10. pro 2012 10:41 #100814
Daniel Rataj
www.greatjoomla.com
www.mozekjinak.cz
www.layoutweb.cz
Odpověď od Daniel Rataj
Uživatel
Jak jsem zmínil, uvolnění aktualizací probíhá v intervalu plus mínus jeden měsíc - v některých případech je to kratší interval, někdy delší.
Na internetu je pár dalších rozšířeních, takže se určitě vyzkoušej poohlédnout, kde mají sousedé trávu zelenější
Měj se.
Daniel
Na internetu je pár dalších rozšířeních, takže se určitě vyzkoušej poohlédnout, kde mají sousedé trávu zelenější
Měj se.
Daniel
Daniel Rataj
www.greatjoomla.com
www.mozekjinak.cz
www.layoutweb.cz
10. pro 2012 10:47 #100815
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Je to Tvůj plugin a já bych rád plody Tvé práce využíval zadarmo, takže rozhodnutí respektuji. Jen jestli bys mohl nějak rezolutně vyjádřit, zda by můj problém skutečně vyřešila aktualizace na vyšší verzi pluginu, protože dost nerad bych čekal se spuštěním ankety, až se uvolní aktualizace a pak zjistil, že chyba je v něčem jiném a ani tak to nefunguje.
A.
A.
10. pro 2012 11:54 #100816
Daniel Rataj
www.greatjoomla.com
www.mozekjinak.cz
www.layoutweb.cz
Odpověď od Daniel Rataj
Uživatel
Nová aktualizace řeší potíže při hlasování - uživatel již nemůže hlasovat znova, i když zavře okno prohlížeče.
Pokud je to tvůj případ, což nemohu takhle zdálky posoudit, k něčemu to určitě bude.
Pokud je to tvůj případ, což nemohu takhle zdálky posoudit, k něčemu to určitě bude.
Daniel Rataj
www.greatjoomla.com
www.mozekjinak.cz
www.layoutweb.cz
10. pro 2012 12:12 #100818
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Ahoj, anketa je ke shlédnutí na
www.teramagazin.cz
aktuálně je syntax
a přesto se to chová, tak jak se to chová..Každopádně děkuju za Tvé reakce.
aktuálně je syntax
Code:
{minipolls id="autori_2012" title="How do you think about this issue?" progressbar_width="160px" multiple_voting="0"} Lorem ipsum dolor|| Donec quam felis, ultricies nec|| Nulla consequat massa quis enim! {/minipolls}