Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vypnutí titulku na hlavní stránce
07. pro 2012 09:04 #100737
Ahoj, hledal jsem tady na foru a našel jsem pouze skrytí titulku článku. Já bych potřeboval - když vyplním titulek stránky v globálním nastavení - tam musí být, tak se mi zobrazí ten text nad banerem což nechci. Potřeboval bych ho buď úplně vymazat nebo ho dát pod baner, šlo by to? Děkuju
07. pro 2012 09:33 #100738
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud upravujete položku nabídky, najdete tam i Možnosti zobrazení stránky (Titulek okna prohlížeče, Zobrazit titulek stránky, Titulek stránky).
Váš problém se zřejmě odvíjí od těchto nastavení. Nebo je problém v šabloně. Hledejte, učte se... Jinak uveďte alespoň odkaz na stránky s chybným zobrazením, protože bez dalších podrobností jsou vaše dotazy určeny spíše pro věštírnu v Delfách...
Váš problém se zřejmě odvíjí od těchto nastavení. Nebo je problém v šabloně. Hledejte, učte se... Jinak uveďte alespoň odkaz na stránky s chybným zobrazením, protože bez dalších podrobností jsou vaše dotazy určeny spíše pro věštírnu v Delfách...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
07. pro 2012 13:33 #100739
Odpověď od Johny-D
Uživatel
děkuji za odpověď, jedná se o stránky
kalendar4me.cz/test/
jde o to, že první horní nadpis nad banerem tam nechci, to je zadaný titulek stránky ten pod banerem je tam schválně
jde o to, že první horní nadpis nad banerem tam nechci, to je zadaný titulek stránky ten pod banerem je tam schválně
07. pro 2012 13:42 #100740
Odpověď od Cony
Moderátor
Toto je napevno zakódováno do šablony atomic, kterou používáte, musel by jste jí upravit. Před úpravami ale doporučuji udělat si její kopii a úpravy dělat až na kopii, aby jste o ně v aktualizaci nepřišel.
Kopii uděláte přímo v Joomle ve správci šablon na záložce šaqblony si rozklikněte atomic a v pravém sloupci zadejte název nové šablony (třeba atomic2 a klikněte na vytvořit kopii šablony). Nezapomeňte pak novou šablonu nastavit jako výchozí.
Pak už jen budete muste jen upravit soubor index.php a odstranit h1, nebo jej skrýt pomocí CSS.
Kopii uděláte přímo v Joomle ve správci šablon na záložce šaqblony si rozklikněte atomic a v pravém sloupci zadejte název nové šablony (třeba atomic2 a klikněte na vytvořit kopii šablony). Nezapomeňte pak novou šablonu nastavit jako výchozí.
Pak už jen budete muste jen upravit soubor index.php a odstranit h1, nebo jej skrýt pomocí CSS.