Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Dva banery - problém, zobrazuje se baner č1 i na p
06. pro 2012 12:31 #100702
Ahoj prosím o radu, čerstvě jsem nainstaloval Joomlu a líbí se mi, ale mám jeden problém, chtěl bych baner 1 nahoře na každé stránce - to funguje, mám styl menu na pravé straně a pod ním bych chtěl baner číslo 2 ten jsem tam dostal na pozici 5 a je tam kde bych ho chtěl mít, ale problém je, že na pozici 2 se zobrazuje i baner č.1 což nechci a nemůžu přijít na to jak ho zrušit. Děkuju za radu
06. pro 2012 12:41 #100703
Odpověď od Cony
Moderátor
Bannery, které se v modulu zobrazují lze filtrovat dle kategorie nebo klienta. Ve správě bannerů si tedy založte novou kategorii (nebo klienta), banner 2 přiřaďte do této kategorie (nebo klientovi) a v modulu pro pravý sloupec zvolte, že chcete bannery pouze z této kategorie (nebo tohoto klienta).
06. pro 2012 13:38 #100705
Odpověď od Johny-D
Uživatel
Děkuju za radu, zvládl jsem vytvořit kategorii, přiřadit do ní ten baner - tím baner zmizel úplně ze stránek, což je v pořádku, ale nemůžu najít to nastavení pravého sloupce, prosím ještě o radu
06. pro 2012 13:58 #100707
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Máte přeci popsáno:
modul je mysšlen modul banneryCony napsal: ... a v modulu pro pravý sloupec zvolte, že chcete bannery pouze z této kategorie (nebo tohoto klienta).
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
06. pro 2012 14:00 #100708
Odpověď od Cony
Moderátor
V nastavení modulu, tedy - Rzšíření - Správce modulů - rozkliknete modul který chcete upravit a nastavení jsou v pravém sloupci.
06. pro 2012 16:54 #100720
Odpověď od Johny-D
Uživatel
děkuju super Šlo by udělat ten boční baner staticky? Aby když někdo roluje stránku ten baner jel s ním?