Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Manager uživatelů
03. pro 2012 16:21 #100609
Potřeboval bych nějaké rozšíření abych moh lépe pracovat s registrovanýma uživatelema abych to upřesnil. Mám web ve více jazycích a chtěl bych třeba poslat email/zprávu lidem zaregistrovaných z Francie. Rozšířit by se mělo i co chci po lidech při registraci. Pro mě je hlavní aby tam zadávali Stát a td a aby bylo možno to dát do vice jazyků.
03. pro 2012 16:41 #100610
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Podívejte se do Správce pluginů: User - Profil, tam si nadefinujete hromadu parametrů pro vyplnění uživateli. Také můžete použít při přihlášení automatické vytvoření kontaktu v seznamu kontaktů, to je plugin Správce pluginů: User - Tvorba kontaktů.
Všechno je samozřejmě přeložené pokud máte příslušnou jazykovou verzi Joomly nainstalovanou.
Hromadné rozesílání zpráv je jiná věc. Na to potřebujete nějaké rozšíření. extensions.joomla.org/search?q=newsletter
Všechno je samozřejmě přeložené pokud máte příslušnou jazykovou verzi Joomly nainstalovanou.
Hromadné rozesílání zpráv je jiná věc. Na to potřebujete nějaké rozšíření. extensions.joomla.org/search?q=newsletter
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Petr
03. pro 2012 22:48 #100619
Odpověď od Petr
Začátečník
O tomhle vím chtěl jsem jen jestli není nějaké rozšíření které by bylo uhlazenější ale děkuji za odpověď