Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Prosím o pomoc - Title, Popis, validita - CHYBA
28. lis 2012 15:01 #100482
Dobrý den. Poprosil by jsem Vás o radu. Podle seo-servis.cz a síla webu když tam zadám svuj web bmbpoptavk.cz tak mi to vyhodi jenom hodnoceni 10. Stím že mi to tam vypisuje že TITLE, POPIS a VALIDITA neexistuje. Komunikoval jsem s clovekem od nich a ten mi povedal že mám chybu ja na webu. Ale ja na webu mám vše vyplněno. Co mám dělat?
Pak jsem dal seoanalyzator a ten mi vypsal URL úvodní strany vašeho webu obsahuje duplicitní varianty: www
Nevím co dělat. Prosím o pomoc. Děkuji vopřed.
Pak jsem dal seoanalyzator a ten mi vypsal URL úvodní strany vašeho webu obsahuje duplicitní varianty: www
Nevím co dělat. Prosím o pomoc. Děkuji vopřed.
28. lis 2012 15:29 #100484
Odpověď od Cony
Moderátor
Předně nám dejte platnou adresu URL, bmbpoptavk.cz neexistuje, bmbpoptavka.cz vyhazuje že není hosting...
28. lis 2012 16:07 #100488
Odpověď od Cony
Moderátor
K duplicitě - zde je to hlášení proto, že bmbpoptavky.cz i
www.bmbpoptavky.cz
existuji a zobrazuji stejny obsah. Obvykle se to řeší přesměrovaním verze bez www na verzi s www. Nejjednodušeji to provedete úpravou htaccess, přidejte tam kód
pokud máte standardní Joomla htaccess dejte to za řádek na kterém je
Co se zbytku týče, prohlédněte si
zde
validaci html. Hlavně je zajímavý dole výpis kódu, který robot dostane z Vašich stránek k dispozici. Zřejmě tam máte nějaké rozšírření Mobile Joomla! na šablony pro mobily, to správně nenadetekuje zařízení (robota) a hlavičky vůbec neposílá. Zkuste toto rozšíření vypnout a validaci zkusit znovu.
Code:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^bmbpoptavky.cz
RewriteRule (.*) http://www.bmbpoptavky.cz/$1 [R=301,QSA,L]
Code:
## Begin - Custom redirects
28. lis 2012 16:46 #100491
Odpověď od Majky
Nováček
Dobrý den. Velmi pěkne Vám děkuji že ste se pokusil mi pomoct. Dal jsem to do htaccess a nic. V seoservise stale to iste. Nenastala žiadna zmena