Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Důležité Prosím o pomoc - Title, Popis, validita - CHYBA

28. lis 2012 15:01 #100482
Dobrý den. Poprosil by jsem Vás o radu. Podle seo-servis.cz a síla webu když tam zadám svuj web bmbpoptavk.cz tak mi to vyhodi jenom hodnoceni 10. Stím že mi to tam vypisuje že TITLE, POPIS a VALIDITA neexistuje. Komunikoval jsem s clovekem od nich a ten mi povedal že mám chybu ja na webu. Ale ja na webu mám vše vyplněno. Co mám dělat?

Pak jsem dal seoanalyzator a ten mi vypsal URL úvodní strany vašeho webu obsahuje duplicitní varianty: www

Nevím co dělat. Prosím o pomoc. Děkuji vopřed.

28. lis 2012 15:29 #100484
Odpověď od Cony
Moderátor
Předně nám dejte platnou adresu URL, bmbpoptavk.cz neexistuje, bmbpoptavka.cz vyhazuje že není hosting...

28. lis 2012 15:54 #100486
Odpověď od Majky
Nováček
omlouvám se. bmbpoptavky.cz

28. lis 2012 16:03 #100487
Odpověď od Majky
Nováček
omlouvám se. bmbpoptavky.cz

28. lis 2012 16:07 #100488
Odpověď od Cony
Moderátor
K duplicitě - zde je to hlášení proto, že bmbpoptavky.cz i www.bmbpoptavky.cz existuji a zobrazuji stejny obsah. Obvykle se to řeší přesměrovaním verze bez www na verzi s www. Nejjednodušeji to provedete úpravou htaccess, přidejte tam kód
Code:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^bmbpoptavky.cz RewriteRule (.*) http://www.bmbpoptavky.cz/$1 [R=301,QSA,L]
pokud máte standardní Joomla htaccess dejte to za řádek na kterém je
Code:
## Begin - Custom redirects
Co se zbytku týče, prohlédněte si zde validaci html. Hlavně je zajímavý dole výpis kódu, který robot dostane z Vašich stránek k dispozici. Zřejmě tam máte nějaké rozšírření Mobile Joomla! na šablony pro mobily, to správně nenadetekuje zařízení (robota) a hlavičky vůbec neposílá. Zkuste toto rozšíření vypnout a validaci zkusit znovu.

28. lis 2012 16:46 #100491
Odpověď od Majky
Nováček
Dobrý den. Velmi pěkne Vám děkuji že ste se pokusil mi pomoct. Dal jsem to do htaccess a nic. V seoservise stale to iste. Nenastala žiadna zmena :-(