Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart 2 - úprava šablony
25. lis 2012 22:27 - 25. lis 2012 22:29 #100383
Pěkný večer.
Snažim se upravit šablonu tak, aby odkaz na detail produktu vyvolal kliknutím na borázek produktu ve výpisu kategorie a přitom se detail otevřel v modalboxu, lightboxu nebo něčem podobném.
Vyházel jsem z šablony, kde kliknutím na obrázek otevřu velký obrázek produktu v modalboxu, bohužel po pár hodinách zkoušení se mi to ani trochu nepovedlo:
zmenšený náhled obrázku produktu v kategorii, na který to chci použít:
tlačítko pro detail produktu v kategorii, ze kterého jsem zkoušel čerpat:
vyznáte se vtom někdo? můžete poradit?
Snažim se upravit šablonu tak, aby odkaz na detail produktu vyvolal kliknutím na borázek produktu ve výpisu kategorie a přitom se detail otevřel v modalboxu, lightboxu nebo něčem podobném.
Vyházel jsem z šablony, kde kliknutím na obrázek otevřu velký obrázek produktu v modalboxu, bohužel po pár hodinách zkoušení se mi to ani trochu nepovedlo:
zmenšený náhled obrázku produktu v kategorii, na který to chci použít:
Code:
<?php /** @todo make image popup */
echo $product->images[0]->displayMediaThumb ('class="browseProductImage" border="0" title="' . $product->product_name . '" ', TRUE, 'class="modal"');
?>
tlačítko pro detail produktu v kategorii, ze kterého jsem zkoušel čerpat:
Code:
<?php // Product Details Button
echo JHTML::link ($product->link, JText::_ ('COM_VIRTUEMART_PRODUCT_DETAILS'), array('title' => $product->product_name, 'class' => 'product-details'));
?>
vyznáte se vtom někdo? můžete poradit?
25. lis 2012 22:41 #100384
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
neni to az takovy problem udelat, ale nejrpve je treba vedet, zda dany lightbox (ci jiny script) umi otevrit html stranku a ne jen obrazek
Joomla! pro každého
25. lis 2012 22:43 #100385
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
no, mohl bych použít lightbox od yoo theme . . . ten by to snad mohl umět
25. lis 2012 22:45 #100386
Odpověď od Cony
Moderátor
Můžete použít přímo modal zabudovaný do Joomly.
25. lis 2012 22:46 #100387
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
snad určitě . . . .
www.yootheme.com/widgetkit/examples/lightbox
www.yootheme.com/widgetkit/examples/lightbox
25. lis 2012 23:09 #100390
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
tak zápis se mi povedlo nakonec vykouzlit tak napůl. otevře se detail, ale ne v modalu. ten lightbox se mi do toho zápisu nacpat taky nedaří. to už je na mě moc