Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
ZOO a překlad
22. lis 2012 08:06 #100233
Odpověď od Karri
Návštěvník
Ale jsou tam, jen vy blbě hledáte a pak tu brečíte - jsou to prvky v rozvržení šablony "Company", varianta "full" - jeden text je u prvku "Maps" v pozici "Bottom", druhý u prvku "Categories" v pozici "Sidebar"
22. lis 2012 08:40 - 22. lis 2012 08:44 #100234
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Fenrisi diky. Je videt ze se ZOO si hrajete uz od jejiho vzniku. Coz je asi i duvod, ze orientace v teto rozsahle komponente je pro vas brnkacka a kazdy dotaz vam prijde srandovni, zvlast kdyz jste pro ni delal i preklad. Ja tu komponentu vidim prvni den, je proto logicke ze pochopit neco co vidite prvne a navic to ma hromadu vsemoznych nastaveni obcas trva a ne vzdy se najde co se hleda- Proto jsem se zde zeptal. Nepovazujte normalni dotaz za breceni.
22. lis 2012 11:07 #100240
I takhle to někteří můžou brát . . . . pár "brečení" na foru jsem už viděl a vypadlo to podstatně jinak Tak ale hlavně, že jste to našel a podařilo se vyřešit problém!
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
prontik napsal: Fenrisi diky. Nepovazujte normalni dotaz za breceni.
I takhle to někteří můžou brát . . . . pár "brečení" na foru jsem už viděl a vypadlo to podstatně jinak Tak ale hlavně, že jste to našel a podařilo se vyřešit problém!
22. lis 2012 12:38 #100251
Odpověď od Karri
Návštěvník
To Prontik - nebuďte netykavka a nečekejte, že vás budu chválit! Odpověď jste dostal od ma®vayse obratem - bylo to v nastavení aplikace a prvků. Hledání a přepis prvků jste odflákl a znovu to tu ventiloval. Pomíjím, že jste zřejmě nečetl návod na stránkách YOOtheme, ani články, které jsem o nastavení ZOO napsal já:
www.fenris.cz/clanky/item/jak-nastavit-zoo-poprve
www.fenris.cz/clanky/item/jak-nastavit-zoo-podruhe
www.fenris.cz/clanky/item/jak-nastavit-zoo-poprve
www.fenris.cz/clanky/item/jak-nastavit-zoo-podruhe
22. lis 2012 13:04 - 22. lis 2012 13:07 #100253
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Bez komentare.