Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Virtuemart 2 - řazení produktů

21. lis 2012 16:34 #100201
Virtuemart 2 - řazení produktů od ondrej H.
Začátečník
Dobrý den,

rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s VM2. Zdá se mi to, a nebo ve VM2 nefunguje řazení zboží, které si dělá co chce? Když si řazení "načísluji" a pak dám uložit, stejně to všechny produkty uloží úplně crazy, s nesmyslnými čísly...

Jsem z toho dost smutný, protože obchod několik dní nastavuji, překonali jsme všechny problémy a teď se zasekneme na takové "pitomosti". Navíc pro mě ani není řešení čekat na nějakou aktualizaci VM2, protože je v ní spousta jiných chyb - nepřesností, které jsme upravovali přímo v kódu, a když budeme aktualizovat, přijdeme i o tyto úpravy...

Nebo jak toto řešíte vy? Předpokládám, že 99% uživatelů VM2 musí upravovat přímo kód. Jak si zabezpečíte, že o úpravy nepřijdete při nejbližší aktualizaci VM2?

Děkuji za jakékoliv postřehy k tomuto tématu.

22. lis 2012 05:36 #100229
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
pokud upravujete kod, mel byste jej upravovat pomoci techniky "joomla override"
VM2 na ostry web dle me nahodi jen blazen, protoze stale vychazi opravy oprav
VM 1.1.9 je proti VM2 slusne odladena

Joomla! pro každého

22. lis 2012 14:52 #100259
Odpověď od Cony
Moderátor
VM2 jsem zatím nasadil pouze na 1, malý, nedůležitý eshop, jak píše ghost, změn je tam stále tolik, že na větší eshopy bych jej nepustil. Stále vše běží na VM 1.1 s odzkoušeným chováním (notně upraveným v šabloně :) )

22. lis 2012 17:13 #100260
Odpověď od Linelabcz
Admin

ghost napsal: .....
VM2 na ostry web dle me nahodi jen blazen, protoze stale vychazi opravy oprav
VM 1.1.9 je proti VM2 slusne odladena

Ahoj, je to přesně naopak, Virtuemart 1.1. je zastaralý, oficiálně nepodporovaný a pomalý, stejně jako Joomla 1.5 na které běží. Prostě verzi 1.1 může na ostrý web nasadit jen blázen.

22. lis 2012 17:33 #100261
Odpověď od Cony
Moderátor
Bohužel ale VM2 se stále nechová jako finální produkt, spíš mi to přijde stále jako nějaká Release Candidate verze.

22. lis 2012 17:56 #100262
Odpověď od Linelabcz
Admin
V čem konkrétně se VM2 nechová jako finální produkt? I když finální verze software.... taková asi neexistuje :)
V čem je podle vás VirtueMart 2 nestabilní?