Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Plugin Kunena není plně funkční

18. lis 2012 15:57 #100076
Plugin Kunena není plně funkční od MTHRFCKR
Uživatel
Mám na Joomle nainstalovaný plugin Kunena, který bohužel není plně funkční. Nejdou po přihlášení editovat uživatelské profily, nefungují při psaní příspěvků smajlící, přílohy apod.

Plugin je nainstalován v Joomla! 2.5.6. Chybové hlášení bohužel žádné není. Problém je pravděpodobně někde v konfliktu JavaScriptu.

Zkoušel jsem deaktivovat ostatní rozšíření v Joomle, avšak problém stále přetrvával. Ani po analýze ve Firebugu jsem na nic nepřišel.

Problém se starší verzí mootools by to způsobovat neměl, neboť se jedná o novou verzi Joomly.

Nevíte někdo, kde může být chyba?

Jde o toto fórum: povolenka.cz/forum/index

26. lis 2012 08:50 #100395
Odpověď od MTHRFCKR
Uživatel
Nikdo neví? :(

26. lis 2012 11:14 #100401
Odpověď od Cony
Moderátor
Dejte k dispozici nějaké demo přihlášení, bez přihlášení tyto věci nejsou vidět, a registrovat se nechci...

26. lis 2012 17:36 - 26. lis 2012 17:37 #100421
Odpověď od Bong
Moderátor
Pořád píšete o pluginu Kunena, ale to se spíše jedná o komponentu. Nicméně k chodu Kunena jsou některé pluginy zapotřebí. koukněte na to. Měl byste tam najít:

Content - Kunena Discuss
Kunena - integrace Gravatarů
Kunena - integrace Joomla
Kunena - integrace Kunena

Kunena - integrace UddeIM
Quick Icon - Kunena Fórum
Search - Kunena
System - Kunena Fórum

Xmap - Kunena Plugin

A většina z nich by měla být zveřejněna. Také se rozhlédněte po češtině, tenhle děsběs je spíš k naštvání. A vyrobte demo přístup jak je psáno výše, jinak se nikdo nebude namáhat pomoci.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

27. lis 2012 21:00 #100461
Odpověď od MTHRFCKR
Uživatel
Všechny pluginy ke Kuneně odzkoušeny, ale bezvýsledně.

Zde je demo přístup:
Login: acc4joomla
Pass: joomlaportal

28. lis 2012 07:46 #100469
Odpověď od Bong
Moderátor
Hledejte v šabloně. S jinou to funguje, viz. povolenka.cz/forum/profil/edit/?template=atomic

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.