Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Plugin Kunena není plně funkční
18. lis 2012 15:57 #100076
Mám na Joomle nainstalovaný plugin Kunena, který bohužel není plně funkční. Nejdou po přihlášení editovat uživatelské profily, nefungují při psaní příspěvků smajlící, přílohy apod.
Plugin je nainstalován v Joomla! 2.5.6. Chybové hlášení bohužel žádné není. Problém je pravděpodobně někde v konfliktu JavaScriptu.
Zkoušel jsem deaktivovat ostatní rozšíření v Joomle, avšak problém stále přetrvával. Ani po analýze ve Firebugu jsem na nic nepřišel.
Problém se starší verzí mootools by to způsobovat neměl, neboť se jedná o novou verzi Joomly.
Nevíte někdo, kde může být chyba?
Jde o toto fórum: povolenka.cz/forum/index
Plugin je nainstalován v Joomla! 2.5.6. Chybové hlášení bohužel žádné není. Problém je pravděpodobně někde v konfliktu JavaScriptu.
Zkoušel jsem deaktivovat ostatní rozšíření v Joomle, avšak problém stále přetrvával. Ani po analýze ve Firebugu jsem na nic nepřišel.
Problém se starší verzí mootools by to způsobovat neměl, neboť se jedná o novou verzi Joomly.
Nevíte někdo, kde může být chyba?
Jde o toto fórum: povolenka.cz/forum/index
26. lis 2012 11:14 #100401
Odpověď od Cony
Moderátor
Dejte k dispozici nějaké demo přihlášení, bez přihlášení tyto věci nejsou vidět, a registrovat se nechci...
26. lis 2012 17:36 - 26. lis 2012 17:37 #100421
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Pořád píšete o pluginu Kunena, ale to se spíše jedná o komponentu. Nicméně k chodu Kunena jsou některé pluginy zapotřebí. koukněte na to. Měl byste tam najít:
Content - Kunena Discuss
Kunena - integrace Gravatarů
Kunena - integrace Joomla
Kunena - integrace Kunena
Kunena - integrace UddeIM
Quick Icon - Kunena Fórum
Search - Kunena
System - Kunena Fórum
Xmap - Kunena Plugin
A většina z nich by měla být zveřejněna. Také se rozhlédněte po češtině, tenhle děsběs je spíš k naštvání. A vyrobte demo přístup jak je psáno výše, jinak se nikdo nebude namáhat pomoci.
Content - Kunena Discuss
Kunena - integrace Gravatarů
Kunena - integrace Joomla
Kunena - integrace Kunena
Kunena - integrace UddeIM
Quick Icon - Kunena Fórum
Search - Kunena
System - Kunena Fórum
Xmap - Kunena Plugin
A většina z nich by měla být zveřejněna. Také se rozhlédněte po češtině, tenhle děsběs je spíš k naštvání. A vyrobte demo přístup jak je psáno výše, jinak se nikdo nebude namáhat pomoci.
27. lis 2012 21:00 #100461
Odpověď od MTHRFCKR
Uživatel
Všechny pluginy ke Kuneně odzkoušeny, ale bezvýsledně.
Zde je demo přístup:
Login: acc4joomla
Pass: joomlaportal
Zde je demo přístup:
Login: acc4joomla
Pass: joomlaportal
28. lis 2012 07:46 #100469
Odpověď od Bong
Moderátor
Hledejte v šabloně. S jinou to funguje, viz. povolenka.cz/forum/profil/edit/?template=atomic