Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

VPS vs Joomla nastavení

18. lis 2012 13:00 #100065
VPS vs Joomla nastavení od raki
Návštěvník
Ahoj lidi,
byl jsem nucen prevest svuj webhosting na VPS, ale s VPS (CentOS 6.0 + ISP) jsem totalni zacatecnik. Vše na VPS mam nastavene (domenu, databazi, FTP, maily) a funguje to... Nainstaluju Joomlu = v poradku stranky funguji... vejdu do administrace a nahlasi mi to ze je mozne aktualizovat a dam aktualizaci... ale ta uz probehne s chybou...
Code:
-1 - An error has occurred. Copy failed Return to Control Panel
Nemyslim, ze by to byl problem s právama ke slozkam, protoze v tmp je update stazeny a prava jsem prenastavoval... to podobne se stane s instalaci cestiny
Code:
Internal Server Error Na serveru došlo k vnitřní chybě nebo konfigurací a nebyl schopen dokončit Váš požadavek. Obraťte se na správce serveru, webmaster@amscr.cz a informovat je o době, kdy došlo k chybě, a vše, co mohl udělat, že může způsobit chybu. Více informací o této chybě může být k dispozici v protokolu chyb. Navíc, byla 404 Not Found chybě došlo při pokusu o použití ErrorDocument zpracovávat žádosti. Apache/2.2.15 (CentOS) Server at www.amscr.cz Port 80

05. pro 2012 21:44 #100690
Odpověď od raki
Návštěvník
Takhle bez prekladu...
Code:
Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@masaze-kurzy.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.15 (CentOS) Server at www.masaze-kurzy.com Port 80

06. pro 2012 08:38 #100695
Odpověď od karel
Zkušený uživatel

Více informací o této chybě může být k dispozici v protokolu chyb.
Navíc, k 404 - Not Found chybě došlo při pokusu o použití ErrorDocument zpracovávat žádosti.

Co je v protokolu chyb?
Co se zobrazí, pokud uměle navodíte chybu 404? (pokusíte se zobrazit neexistující stránku)

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

06. pro 2012 14:40 #100713
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
kdyz uz jste byl "nucen" prejit na VPS, neni pro Vas lepsi si zakoupit managed VPS, kdyz o nem nic nevite?
ono mit VPS neni jen o tom, ze to ma lepsi parametry nez bezny hosting, ale kdo se Vam bude starat o aktualizace, bezpecnost, ...
dle info jste u Forpsi, nevim, nevyral jste si dle me nejlepe

Joomla! pro každého

15. pro 2012 19:27 #100983
Odpověď od raki
Návštěvník
u forpsi mam jen parkovane domeny jinak VPS mam u wedos...