Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Idea Gcalendar nadpis
17. lis 2012 17:38 #100047
Ahoj nainštaloval som Gcalendár - na stránke sa zobrazí.Pridal som aj nejaké udalosti - po nastavení myšou na deň sa zobrazí udalosť v rámčeku s zobrazí sa tam nadpis : COM_GCALENDAR_JSON_VIEW_EVENT_TITLE - skúšal som to vypnúť aj v JOMMLE aj v mojom kalendári na G-mail, ale nedarí sa mi. Vie mi niekto poradiť?
17. lis 2012 17:50 #100048
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
V souboru překladu (front xx-xx..com_gcalendar.ini) vám chybí tento řetězec. Například v češtině je to:
; json module view
COM_GCALENDAR_JSON_VIEW_EVENT_TITLE="%s akce."
; json module view
COM_GCALENDAR_JSON_VIEW_EVENT_TITLE="%s akce."
18. lis 2012 12:32 #100064
Odpověď od Peter
Začátečník
Ten reťazec tam mám. Zistil som že keď prepnem na východzí jazyk češtinu tak je to v poriadku, ale keď dám slovenčinu tak mi tam vyskočí tento problém. Nenašiel som slovenčinu do kalendára takže musím používať češtinu. . Dá sa to odstrániť? Prípadne nejako znefunkčniť ten nadpis vymazaním?
18. lis 2012 13:39 - 18. lis 2012 13:42 #100070
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud máte poslední verzi GCalendar, pak tento obsahuje i slovenštinu pro uživatelskou část. Jenže tato slovenština není dokončená a je třeba soubor language/sk-SK/sk-SK.com_gcalendar.ini upravit:
; general
; COM_GCALENDAR_GCALENDAR_VIEW_CALENDAR_NO_IFRAMES="No Iframes supported by your browser"
; json module view
; COM_GCALENDAR_JSON_VIEW_EVENT_TITLE="%s event(s)."
nahraďte
; general
COM_GCALENDAR_GCALENDAR_VIEW_CALENDAR_NO_IFRAMES="Bohužiaľ Váš prehliadač nepodporuje iframe."
; json module view
COM_GCALENDAR_JSON_VIEW_EVENT_TITLE="%s udalost(i)."
; general
; COM_GCALENDAR_GCALENDAR_VIEW_CALENDAR_NO_IFRAMES="No Iframes supported by your browser"
; json module view
; COM_GCALENDAR_JSON_VIEW_EVENT_TITLE="%s event(s)."
nahraďte
; general
COM_GCALENDAR_GCALENDAR_VIEW_CALENDAR_NO_IFRAMES="Bohužiaľ Váš prehliadač nepodporuje iframe."
; json module view
COM_GCALENDAR_JSON_VIEW_EVENT_TITLE="%s udalost(i)."
18. lis 2012 15:20 #100074
Odpověď od Peter
Začátečník
Mám verziu 2.8.3, ten súbor som tam nemal, ale už som si ho vytvoril a všetko ide v poriadku. Ďakujem.