Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

ACESef vs. VM

16. lis 2012 20:41 - 16. lis 2012 20:44 #100027
ACESef vs. VM od ma®vays
Návštěvník
Dobrý večer všem. Neřešili jste někdo v poslední době konflikt vytváření pěkných url při použití ACESef a pluginu pro VM na joomle 2.5.8?

Jde o to, že mi na celém webu komponenta funguej správně, pouze u VM to nevytváří url. Buď mi všechny odkazy hodí jako jedne společný "/eshop" a zobrazuje pouze jednu a tu samou stránku, nebo když zapnu číslování duplicitních url, tak mi to vytváří "/eshop-dp1", "/eshop-dp2", "/eshop-dp3", a tak dál, ale aspon zobrazí správnou stránku.

Nikdy sem se stím nesetkal, vždy mi komponenta běžela správně.

Způsobem pokus/omyl jsem se vrhnul do variant nastavení . . . . . přišel jsem na to, že když zadám přidávání ID kategorií a ID produktů do adresy, taks e trochu pohnu z místa. Začne mi to vytvářet adresy typu "/eshop/2/4". Z čehož vyplývá, že v pluginu asi bude chyba. prostě a jednoduše mi do adresy nezahrnuje názvy kategorií a produktů.

snažil jsem se to vysvětlit technické podpoře ACESef, která mě nepochopila a chtějí bližší vysvětlení. Přitom součástí požadavku byl i PS (viz níže). Z toho by to snad měli pochopit, i když má angličtina je na úrovni dvouletého dítěte :)

Prosím, napadá vás něco?

16. lis 2012 20:49 #100028
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
A dokonce ty názvy kategorí a produktů nepřidá ani do TITLE. Přidá jen pomlčky mezi názvem stránek a kategorií (kterou nevypíše) a kategorií (kterou nevypíše) a produktem (kterou nevypíše). Takže nějak takhle:
<title>- - domena.cz</title>

17. lis 2012 11:25 #100039
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Napadlo mě, nemáte někdo k dispozici starší verzi pluginu na VM pro ACESef? Aktuální je 1.5.8