Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Hledám kolegu
24. čvn 2010 18:44 #61457
Hledám spolupracovníka, kolegu, kamaráda který by se mnou tvořil webové projekty a rozšiřoval se mnou své vědomosti ohledně tvorby template,programování a všem ohledně Joomly.Hledám člověka,který není uplný zelenáč má něco za sebou.Nemusíte být rovnou programátor a dodavatel šablon pro Rockettheme hledám pouze někoho kdo by se mnou tvořil projekty a byl schopný komunikovat a měl hlavně prostor a čas.Na věku,národnosti,vzdělání apod... mi nezáleží všichni co by měli zájem pište samozřejmě já se programováním a Joomlou přiživuji tudíž je jasné že nebudete dělat zadarmo v případě zájmu odepište a nějak se na tom domluvíme
24. čvn 2010 19:07 #61461
Odpověď od Petr Novák
Uživatel
Aha, takže to vážně vypadá na trolla:
www.joomlaportal.cz/forum/29-spoluprace/...imit=6&start=6#61448
www.joomlaportal.cz/forum/29-spoluprace/...imit=6&start=6#61448
24. čvn 2010 22:05 #61474
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Já bych kolegu tolik netrápil. Spíš ho pjďme vychovat. Sice mně taky zaráží, že včera nabízel pomoc a dnes hledá někoho, kdo by tvořil s ním .. ale každý jsme nějaký.
To prachynka:
Možná než hledat nějaké pomocníky by stálo za to pomoc nabídnout lidem, kteří se s Joomlou živí. Podle Tvých předešlých postů bych soudil, že si věříš. Zkus třeba virtueart, itx nebo artio. Vyzkoušíme Tě a řeba to dopadne ...
Jen doufám, že nehodláš být další firmy typu "dodáme web za 3.000 na klíč", po kterých pak předěláváme zbastlené weby do použitelné formy.
HonzaG
To prachynka:
Možná než hledat nějaké pomocníky by stálo za to pomoc nabídnout lidem, kteří se s Joomlou živí. Podle Tvých předešlých postů bych soudil, že si věříš. Zkus třeba virtueart, itx nebo artio. Vyzkoušíme Tě a řeba to dopadne ...
Jen doufám, že nehodláš být další firmy typu "dodáme web za 3.000 na klíč", po kterých pak předěláváme zbastlené weby do použitelné formy.
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
24. čvn 2010 22:25 #61479
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Ano, souhlasím již dost poťouchlostí.
Ale přesto si kladu otázku nepatří příspěvek Prachynky do kategorie seznamka?
Ale přesto si kladu otázku nepatří příspěvek Prachynky do kategorie seznamka?
:: bývalý člen Joomlaportalu ::