Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Prosim o pomoc jsem začátečník
25. kvě 2010 21:22 #60165
Dobrý den, založil jsem si na ic.cz stranku, úspěšně nainstaloval Joomlu. A chtěl bych se zeptat jak mam udělat, aby lidé mohli dávat psané komentáře a aby mohli sami dělat rubriky? Napr. Pan A udělá článek a pan B., pan C, k tomu dají svoje komentáře co si o tom myslí. Mam si nainstalovat nějaky modul?
Doufám, že jsem Vám to srozumitelně vysvětlil. Děkuji za odpovědi Marby2.
Doufám, že jsem Vám to srozumitelně vysvětlil. Děkuji za odpovědi Marby2.
25. kvě 2010 21:37 #60166
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Uživatelům již v základní instalaci můžete povolit publikaci článků, ale s jistými omezeními. Záleží na tom, co vlastně máte v plánu. Pokud by jste si například představoval blogerské stránky, nebo nějaký komunitní web, budete muset použít rozšíření (
Joomsocial
,
CB
,...). Zrovna tak
komentáře
jsou rozšířením a musíte je doplnit. Zkuste si rozšíření projít, případně vyzkoušet a ujasnit si co a pro koho budete stránky vytvářet. Někdy na systém: příspěvek - komentáře může plně postačovat nějaké fórum, nebo i kniha návštěv.
25. kvě 2010 22:04 #60171
Odpověď od Martin
Uživatel
Děkuji za rychlou odpověd, potřeboval bych aby lidi si mohli vytvořit svuj text a ostatní ho mohli komentovat, jestli to jde nějak jednoduše udělat. Děkuji
25. kvě 2010 22:31 - 25. kvě 2010 22:31 #60172
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak nainstalujte vybranou komentářovou komponentu a povolte přihlášeným uživatelům publikovat články, nebo nainstalujte forum - namísto klasického článku uživatel začne téma a ostatní mohou diskutovat.