Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Prosba o pomoc
27. čvc 2009 21:00 #47818
Dobrý den, Rok mi fungovaly webové stránky pod Joomlou, ale bohužel mi je něco napadlo a nejdou mi spustit. Rád bych našel někoho, kdo by mi s tím pomohl. Člověk, který mi s tím pomáhal odcestoval do zahraničí a bohužel s ním nejsem v kontaktu. Proto využívám tento portál a tuto diskuzi s prosbou o pomoc. jde o web
www.futsal-sport.cz
.
Pokud se najde někdo, kdo by mi s tím pomohl budu mu moc vděčný. kontakty: pelmar@email.cz nebo tel. 737 253 923
S pozdravem Martin Pelikán
Pokud se najde někdo, kdo by mi s tím pomohl budu mu moc vděčný. kontakty: pelmar@email.cz nebo tel. 737 253 923
S pozdravem Martin Pelikán
23. čvn 2010 20:19 #61396
Odpověď od Michal Prachař
Uživatel
Rád bych vám pomohl,ale zjsitil sem že webové stránky se zobrazují bez problémů.
23. čvn 2010 20:22 #61399
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Člověče vy jste jak archeolog, proč vytahujete takový vykopávky. Myslíte že bude někdo čekat 11měsíců na Vaši pomoc!
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
23. čvn 2010 23:24 #61413
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.
Odpověď od Koudy
Pokročilý uživatel
HonzaKr napsal:
))
Dost dobré!
Člověče vy jste jak archeolog, proč vytahujete takový vykopávky. Myslíte že bude někdo čekat 11měsíců na Vaši pomoc!
))
Dost dobré!
Joomla je jen můj několikaletý koníček.
Několik let využívám předplatné Yootheme, mohu poskytnout informace.
23. čvn 2010 23:37 #61414
Jo, jo, přesně, už dlouho jsem se tak nezsmál, kdyby se tady bodovalo jako v diskuzích ne seznamu (sport.cz), pak bych musel Honzovi za jeho pohotovou a vtipnou reakci naklikat minimálně tisíc hlasů
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Dost dobré!
Jo, jo, přesně, už dlouho jsem se tak nezsmál, kdyby se tady bodovalo jako v diskuzích ne seznamu (sport.cz), pak bych musel Honzovi za jeho pohotovou a vtipnou reakci naklikat minimálně tisíc hlasů
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
23. čvn 2010 23:39 - 23. čvn 2010 23:40 #61415
Odpověď od Bart
Moderátor
Honza má dobrý hlášky. Tuhle někdo chtěl profilovník pro kralíčky..že to spěchá...a on mu nabídl odkaz Gary´s CookBook