Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
vyřešení problému s VirtueMart
11. bře 2009 21:17 #43030
hledám spolupracovníka pro vyřešení problému s VirtueMartem na webu
pilahuska.cz
- lze nakupovat pouze z jedné kategorie a to z:
pilahuska.cz/www/plotove-dilce.html
u ostatních se po kliknutí na přidání do košíku neděje vůbec nic a už si s tím vážně nevím rady, rád tedy za pomoc samozřejmě zaplatím!
VM je verze 1.1.3 a Joomla 1.5.9, zboží má schopnosti a vlastnosti...
předem moc díky!
u ostatních se po kliknutí na přidání do košíku neděje vůbec nic a už si s tím vážně nevím rady, rád tedy za pomoc samozřejmě zaplatím!
VM je verze 1.1.3 a Joomla 1.5.9, zboží má schopnosti a vlastnosti...
předem moc díky!
12. bře 2009 08:31 #43050
Odpověď od Michal
Uživatel
Produkty které jsou s 0,- tak asi přidat nepůjdou, ale zkoušel jsem třeba ŠPALÍKOVÁ DLAŽBA a ta jde přidat normálně.
12. bře 2009 08:38 #43051
Odpověď od Milan Lipavský
Uživatel
ale v kategorii 'plotové dílce' je zboží taky s 0,-Kč a přesto to jde do košíku normálně přidat... např.
pilahuska.cz/www/plotove-dilce/klasik-1-...-2-8-cm-bez-vti.html
12. bře 2009 16:25 #43081
Uživatel
navíc třeba na toto zboží jsem cenu teď dal, přesto stále nejde přidat do košíku:
pilahuska.cz/www/palisady/test.html
13. bře 2009 11:16 #43102
Uživatel
tak trochu jsem v tomto problemu o krok popošel - zkusil jsem v 'Nastaveni VirtueMart' vypnout 'Use Ajax to add, update or delete products from the cart?' a nyní se po kliknutí na 'Přidat do košíku' u problémových kategorií otevře stránka
pilahuska.cz/www/index.php
s informací 'Forbidden You don't have permission to access /www/index.php on this server.' Sice furt nevím co s tím a čím to je, ale je to stále posun od ajaxovýho nicnedělání :)